Programació 33

Dilluns, 16 setembre de 2024
06.00
Un dramarama total
Inclou El mestre que es va tornar petit, La Beth i la mongetera màgica i L'apoc-coc-coc-calipsi
Infantils
Durada: 30'
06.30
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Canvi de papers i El tònic lèmming
Infantils
Durada: 14'
06.44
Els germans Kratt
El fraret rescatador. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
07.07
Vicky, el viking
Inclou La caldera del déu Dagda i Els judicis d'en Halvar
Infantils
Durada: 24'
07.31
Leo da Vinci
Inclou La màgia del número 8 i El perfum de llesamí
Infantils
Durada: 25'
07.56
Les filles del Dad
Inclou Cadascú la seva llei i El nou amic
Infantils
Durada: 22'
08.18
Pop, la ciutat de paper
La bossa d'en Bobby Bunny. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
08.30
Titó
Inclou El Pim Pam Uiii! amb els vostres vídeos i Com fer-te la teva cançó del Pim Pam Uiii!
Infantils
Durada: 10'
08.40
El Mic i els seus amics
Hola, cassola! El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.50
Pop, la ciutat de paper
Entrebancs amb un tresor. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
09.02
Comptem amb la Paula
Inclou Busquem ous de Pasqua, Les formes de la granja i L'emoció del foc de camp
Infantils
Durada: 30'
09.32
Els o-o-ossets
Inclou Una història de pirates, Un viatge a les estrelles, Els herois del drac i Una expedició al nord
Infantils
Durada: 22'
09.54
Yakari
Inclou La fúria del cel i El riu de l'Oblit
Infantils
Durada: 25'
10.19
El llibre de la selva
Inclou De pesca i El vol de l'aguilot
Infantils
Durada: 22'
10.41
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
La problemàtica. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
11.03
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou El retorn a la Terra, La gàbia de vidre i El calder de l'abundància
Infantils
Durada: 34'
11.37
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Vot de silenci. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda a qui han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
12.00
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou La fletxa d'en Robin i La venjança de la Liv
Infantils
Durada: 23'
12.23
Els germans Kratt
Els colors de la Xina. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
12.46
Dracs: Els genets de l'illa del Fred
Ens refiem dels dracs. La sèrie reprèn el fil de la pel·lícula Com ensinistrar un drac, en què els vikings habitants de l'illa del Fred havien acabat fent les paus amb els seus antics enemics, els dracs. I tot gràcies al fill del cap de la tribu, el Singlot, un noi poc dotat físicament però molt sensible i intel·ligent, que s'havia fet amic d'un petit drac ferit, l'Esdentegat. A la sèrie, el Singlot i els seus amics, a més de portar l'Acadèmia de Dracs, s'hauran d'enfrontar a mons nous més hostils que la seva petita illa, a dracs nous que no es poden ensinistrar i a enemics nous que busquen destruir l'harmonia entre vikings i dracs.
Infantils
Durada: 22'
13.08
Inazuma Eleven
Duel a La Riba
El Mark Evans és el capità i el porter del club de futbol de l'institut Raimon. Malgrat el seu talent, l'institut no té un equip de futbol de qualitat, i els alumnes tampoc estan gaire interessats a millorar-lo. Però quan apareix un misteriós davanter que amaga una història darrere del seu talent pel futbol, l'equip es posa en marxa per convèncer-lo i que jugui amb ells.
Infantils
Durada: 23'
13.31
Les Sisters
Inclou La batalla dels regals, Duo de germanes i Crisi de creixement
Infantils
Durada: 35'
14.06
Les filles del Dad
Inclou El nou amic i Malalta de gelosia
Infantils
Durada: 22'
14.28
Naruto
El Sasuke i la Sakura, amics o enemics? Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
14.52
Yona, la princesa de l'alba
Un cel llunyà. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 27'
15.19
Inuyasha
Inclou L'arribada d'en Shippo. Els germans Raiju, en Hiten i en Manten i Un combat a vida o mort: la Raigekijin contra...
Infantils
Durada: 46'
16.05
El xai Shaun
Inclou El corb i En Shaun el fugitiu
Infantils
Durada: 13'
16.18
Les cançons de la Masha
Inclou Gairebé una història de la Grècia antiga i La flauta màgica
Infantils
Durada: 13'
16.31
Els o-o-ossets
Inclou Escalfament global i A l'hort!
Infantils
Durada: 10'
16.41
LooLoo Kids
Inclou Sota d'un botó i Els sons dels animals (a la granja)
Infantils
Durada: 4'
16.45
El Mic i els seus amics
En Cincsegons, al mar. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
16.56
Pop, la ciutat de paper
El piu-xic daurat. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 11'
17.07
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou El fantasma de l'escola i El tren encantat
Infantils
Durada: 21'
17.28
El Mic i els seus amics
En Cincsegons fa de pilota. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 9'
17.37
Titó
Excursió al dentista. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 13'
17.50
Pop, la ciutat de paper
Un laberint increïble. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 11'
18.01
Numberblocks
Un, dos, tres! Espai que segueix les aventures d'uns personatges en forma de blocs de construcció formats per cubs. Cada bloc té el nom d'un número i està format pel nombre equivalent de galledes. Sobre els seus caps suren les xifres que representen. Quan un bloc salta sobre un altre es forma un nou personatge, que és un altre número amb un estil i una personalitat diferents.
Infantils
Durada: 5'
18.06
El poble encantat de Pinotxo
El barret dolent. Pinotxo i els seus amics viuen en un poble encantat, envoltat d'un bosc misteriós. Allà hi viuen les seves aventures infantils, en un univers de conte de fades.
Infantils
Durada: 12'
18.18
Vicky, el viking
Inclou Compta amb el llop i La caldera del déu Dagda
Infantils
Durada: 24'
18.42
Ideafix i els irreductibles
El despertadir de Lutècia. Ideafix, el gos de l'Obèlix, i els seus companys defensen Lutècia de l'ocupació romana.
Infantils
Durada: 12'
18.54
La vida en calçotets
El misteri de Clookie Clooka. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.05
Leo da Vinci
Inclou La còpia lletja i El mainà religiós
Infantils
Durada: 25'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Projecte Beta
Batalla de galls
Lola, Grau, Kai i Jan són quatre joves que es traslladen a viure a un vell magatzem després de crear un grup de música. Tots s'han conegut per internet i aviat descobreixen que la idea de traslladar-se allà no ha estat de cap d'ells, sinó d'una intel·ligència artificial, la IA, atrapada en un ordinador dels anys 80. A més, la IA ha sentit la primera cançó del grup i vol ser el seu mànager per llançar-los a la fama.
Altres
Durada: 13'
19.58
Les filles del Dad
Inclou Cadascú la seva llei i El nou amic
Infantils
Durada: 22'
20.20
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 26'
20.46
Yona, la princesa de l'alba
El rugit. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 23'
21.09
El detectiu Conan
Inclou El misteri de la tenda cremada (II) i La petició de l'inspector Megure
Infantils
Durada: 46'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Els quaderns de cuina de la Julie
Inclou Sent Milion i El Perigord Verd: La Julie recorre el Perigord Verd, a la Dordonya, on descobreix productes típics, com ara la castanya, el gall dindi i la tòfona.
Documentals
Durada: 105'
00.00
Gent de mercats
Mercats de Badia, El Lleó de Girona i la Boqueria
El programa visita el mercat de la Rambla de Barcelona, el que té més comerços de la ciutat i el més emblemàtic, de la mà del Pere, un pagès que recorre cada dia el camí entre els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat i La Boqueria per vendre les seves verdures i hortalisses. Més tard, al Mercat Badia del Vallès, es coneix la història de l'Alexandra, una romanesa establerta des de fa 17 anys a la població vallesana que és tot un exemple de superació personal. Finalment, a Girona es visita el Mercat del Lleó amb un paradista multifacètic, Josep Campmajó, que presumeix de tenir tots els negocis amb exparelles i amb germans que no són de sang.
Documentals
Durada: 48'
00.48
Programa sindical CC.OO.
Espai informatiu que tracta temes d'actualitat des del punt de vista sindical.
Altres
Durada: 12'
01.00
Gran reserva
Còmics: Antonio Gala
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 104'
02.44
Km33
Portugal. Tan proper, tan captivador
La Susana, una dissenyadora de moda, i la Mariona, una guia turística, se'n van a Lisboa amb la intenció de descobrir la ciutat més autèntica i també la més contemporània.
Documentals
Durada: 42'
03.26
L'ofici de viure
El programa busca formes alternatives de pensar, però també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.
Altres
Durada: 58'
03.26
L'ofici de viure
L'art de perdonar
El programa busca formes alternatives de pensar, però també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.
Altres
Durada: 58'
03.26
L'ofici de viure
Felicitat a la feina
El programa busca formes alternatives de pensar, però també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.
Altres
Durada: 58'
04.24
Gent de món
Israel i Jordània
Programa en què diferents persones viatgen per diversos països, visiten els seus monuments i coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia i la gent que hi viu.
Documentals
Durada: 50'
05.14
Les feres
Un espai itinerant d'actuacions musicals de petit format, amb el millor de l'escena musical catalana en concert en llocs insòlits. El programa retrata cadascun dels artistes en una localització diferent, en funció de la vinculació amb l'artista, les circumstàncies d'un concert, la rellevància del lloc o senzillament perquè és un indret impressionant. Cada setmana s'ofereix una nova peça de tres o quatre cançons, en què es prioritza l'enregistrament dels músics en condicions òptimes de so i imatge en un entorn que aporta energia positiva a la màgia de la música.
Altres
Durada: 36'
05.14
Les feres
Siroll. Un espai itinerant d'actuacions musicals de petit format, amb el millor de l'escena musical catalana en concert en llocs insòlits. El programa retrata cadascun dels artistes en una localització diferent, en funció de la vinculació amb l'artista, les circumstàncies d'un concert, la rellevància del lloc o senzillament perquè és un indret impressionant. Cada setmana s'ofereix una nova peça de tres o quatre cançons, en què es prioritza l'enregistrament dels músics en condicions òptimes de so i imatge en un entorn que aporta energia positiva a la màgia de la música.
Altres
Durada: 36'
05.14
Les feres
Irene Reig Quartet. Un espai itinerant d'actuacions musicals de petit format, amb el millor de l'escena musical catalana en concert en llocs insòlits. El programa retrata cadascun dels artistes en una localització diferent, en funció de la vinculació amb l'artista, les circumstàncies d'un concert, la rellevància del lloc o senzillament perquè és un indret impressionant. Cada setmana s'ofereix una nova peça de tres o quatre cançons, en què es prioritza l'enregistrament dels músics en condicions òptimes de so i imatge en un entorn que aporta energia positiva a la màgia de la música.
Altres
Durada: 36'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'