Programació Antena.Neox

Divendres, 19 juliol de 2024
06.00
Hoteles con encanto
Espai que mostra les particularitats que ens fan distingir un hotel d'un altre. Hi ha tants hotels i maneres de classificar-los com a tipus de clients.
Documentals
Durada: 60'
07.00
VeraNeox Kidz
Inclou Pokémon i Oliver y Benji. Campeones hacia el mundial: Emisión de los capítulos 49, 50, 51 y 52.
Infantils
Durada: 210'
10.30
El príncipe de Bel Air
Sé mi chico esta noche
Emissió dels capítols Adivina quién viene a casarse, Llamando la atención, La tía que vino a cenar i Sé mi chico esta noche.
Sèries
Durada: 105'
12.15
Los Simpson
Júzgame con ternura
Emissió dels capítols ¡Alto! O mi perro dispara, El diablo viste de nada, Kent no siempre puede decir lo que quiere, Cuatro grandes mujeres y una manicura, Nos vamos a Homérica, El blues de la carta de Moe, El buen vecino, El azul y el gris, Papá Rabioso: la película i Júzgame con ternura.
Sèries
Durada: 240'
16.15
The Big Bang Theory
La agitación de la malinterpretación
Emissió dels capítols La excitación holográfica, La equivalencia del baile del instituto, La desviación del tabique, La reflexión del champán, La infiltración en la sala blanca, La aproximación a 2003, La implementación de la perspiración, La insuficiencia de helio, La resonancia de Spock, La observación de la cita misteriosa, La permutación platónica, La reverberación del enrollamiento, La atenuación de la concentración, La aproximación de la expedición i La agitación de la malinterpretación.
Sèries
Durada: 345'
22.00
Pel·lícula: Soldier
En una societat futura, algunes persones són elegides en néixer per convertir-se en soldats, i entrenats de manera que es transformen en màquines de matar humans. Un d'aquests soldats més destacats posa a prova les seves forces amb una nova casta de soldats, i després de la confrontació se'l creu mort. El seu cos és abandonat en un planeta colonial semidespoblat on coneixerà altres aspectes de la vida.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.00
Pel·lícula: Blade Runner
Lucy Hill és una executiva ambiciosa amb molt de futur que viu a Miami. Adora les seves sabates i els seus cotxes. Quan d'un dia per l'altre li ofereixen un lloc temporal lluny de la seva ciutat, en una petita població rural de Minnesota, per reestructurar una fàbrica, la Lucy accepta immediatament, ja que sap que un gran ascens no pot trigar a arribar. Però el que comença sent una feina senzilla acaba sent una experiència que li canvia la vida, ja que la Lucy troba més sentit que mai a la seva existència.
Pel·lícules
Durada: 130'
02.10
Pokerstars en vivo
Altres
Durada: 20'
02.30
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 40'
03.10
Atresmúsica
Altres
Durada: 20'
03.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 150'