Programació TV3

Dissabte, 19 octubre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 335'
11.35
Zenit
24 cantants professionals trien i interpreten èxits musicals per seduir totes les generacions i esdevenir l'artista més intergeneracional. Artistes i públic es divideixen en quatre grups, cadascun dels quals representa una generació: els centennistes o generació Z, de menys de 27 anys; els mil·lennistes o generació Y, de 28 a 43 anys; la generació X, de 44 a 59 anys, i els boomers, de més de 60 anys.
Altres
Durada: 135'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
En un minut
Voluntariat local
Espai que aborda temes quotidians i alhora rellevants i que proporciona una guia ràpida sobre com enfocar-los. Càpsules d'animació amb un llenguatge visual senzill i simpàtic per presentar un contingut divulgatiu amb voluntat de servei i de connectar amb el públic en només un minut.
Altres
Durada: 10'
15.45
Tarda de cine: Paralitzada pel perill
Després de perdre tràgicament el seu fill, la Martha comença a beure fins que perd el control, i acaba perdent també la feina d'infermera i la custòdia de la seva altra filla, l'Anna. Durant el darrer any, la Martha ha lluitat per redreçar la seva vida i recuperar la custòdia de la nena. La nit abans de la vista al jutjat, però, es desperta enmig d'un accident de cotxe i amb olor d'alcohol a l'alè.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.25
Tarda de cine: Pla de venjança
La Delilah i el Sean, un matrimoni de professionals qualificats, marxen de Miami per anar a viure a un lloc més tranquil i deixar enrere una època de problemes personals de la Delilah, causats per un accident professional que va provocar ella. Plegats comencen una nova vida en una casa intel·ligent que els ha trobat la Barbara, una bona amiga, i que va dissenyar el Jay, de qui també es fan amics. A poc a poc, però, la Delilah s'adona que no ha superat els traumes i que, misteriosament, la casa sembla que estigui ocupada per algú que la vigila.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.55
Tarda de cine: Fama fatal
Casey Wright, professora d'una escola de primària, salva un alumne seu de 10 anys d'un intent de segrest a la porta de l'escola. Aleshores, el pare del nen, Sam Austin, un actor famós de Hollywood, decideix que el seu fill farà classes a casa per poder-lo protegir millor, i contracta la Casey com a professora. Ella i l'actor comencen una aventura i, quan la premsa se'n fa ressò, la Casey esdevé l'objectiu de la dona que assetja el Sam, que és l'autora de l'intent de segrest del nen.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.25
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 20'
20.45
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 15'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
Inger Nilsson, una de les estrelles infantils de la televisió de finals dels anys 80, passa pel programa per parlar de com va viure aquella etapa, de quina manera el personatge de ficció de Pippi Calcesllargues li ha marcat la vida i de com ha evolucionat la seva carrera. Així mateix, el crític de televisió Ferran Monegal ajuda a fer una radiografia del personatge. A continuació, el programa ofereix l'impactant testimoni de Rosa Maria Boladeras, la mare d'un noi que va ser captat per la secta dels Hare Krixna, que s'autodefineixen com una entitat religiosa basada en l'antiga tradició monoteista de l'Índia que va néixer el 1966.
Altres
Durada: 160'
00.50
La maquinària
La casa somiada
Emissió dels capítols La traïció i La casa somiada.
Sèries
Durada: 95'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'