Programació La 1

Dimarts, 25 juny de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.10
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.15
Salón de té La Moderna
L'Íñigo i la Bárbara discuteixen i ell té por de l'opinió pública mediàtica, ja que això pot fer que la policia li torni a anar al darrere. A més, l'Íñigo continua tenint dubtes sobre l'incident del César, i demana al Jacobo que ho investigui. El César, per part seva, no aconsegueix explicar a la mateixa Inés el que ha passat i decideix delatar els marsellesos a la policia. D'altra banda, el negoci que no s'acaba de concretar és el del forn del Pietro i l'Antonia, perquè no poden tancar el traspàs. Mentrestant, el Miguel pretén seguir un altre camí laboralment amb una demostració de les faixes i les cotilles que vol vendre. Finalment, mentre la Matilde rep una queixa de la mestra de la Clarita pel seu comportament, l'inspector Giménez arriba a l'apartament de l'Íñigo amb una ordre d'escorcoll.
Sèries
Durada: 30'
16.45
La Promesa
L'Alonso evita la María Antonia, mentre la Cruz explica a la seva amiga que no suporta la Catalina. Més tard, la Catalina intenta ajudar la seva cosina investigant el que va passar abans que es trobés el verí a la seva habitació, però no troba res fins que li diuen que parli amb la Petra. A més, el Lope demana disculpes a la Vera, la qual encara rep pressions del Santos. La Virtudes, per la seva banda, marxa a buscar el seu fill, i la Petra, que sent que tothom li amaga coses, s'enfronta al Rómulo. Després, la Jana visita la Pía, que es troba en un estat molt crític. Finalment, tots pressionen l'Ayala perquè no denunciï la Martina a la Guàrdia Civil i ell pren una determinació completament sorprenent.
Sèries
Durada: 55'
17.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (18.00 h). El combinat blau busca el primer lloc del grup. I és que França no va poder passar de l'empat contra els Països Baixos en la segona jornada i tots dos combinats arriben amb quatre punts a aquest darrer partit. El seu rival és Polònia, l'única selecció que ja ha arribat eliminada a la tercera jornada, després de caure derrotada en els seus dos primers enfrontaments. Kylian Mbappé podria tornar a tenir minuts i estar en les millors condicions per als vuitens de final. Des del BVB Stadion Dortmund.
Esports
Durada: 140'
20.00
Camino a Berlín
Espai que ofereix tota la informació dels partits de l'Eurocopa, que es disputa a Alemanya.
Esports
Durada: 30'
20.30
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 10'
20.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21.00 h). Fins ara, una de les grans seleccions favorites no està a l'altura de les expectatives. I és que Anglaterra va aconseguir una victòria grisa en la primera trobada contra Sèrbia i no va poder passar de l'empat davant de Dinamarca. Els de Gareth Southgate busquen la primera plaça del grup contra una Eslovènia que ha sumat dos empats en les dues primeres jornades. Des del RheinEnergieStadion.Inclou Telediario 2 (21.45h.)
Esports
Durada: 140'
23.00
Pel·lícula: Ocean's Eleven: Hagan juego
Danny Ocean és un home d'acció. Tan sols 24 hores després de sortir en llibertat condicional d'una presó de Nova Jersey, l'irònic i carismàtic lladre prepara el seu pròxim cop. L'objectiu aquesta vegada és fer l'atracament de casinos més gran de la història, i per fer-ho forma un equip d'onze persones.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.50
Pel·lícula: La semana del nido
Després de 16 anys junts, la Julia Wegmann decideix separar-se del seu marit. El Robert no accepta la ruptura i, aconsellat per un amic, proposa a la Julia que els seus fills segueixin vivint a la casa familiar i ells facin torns per cuidar-los.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'