Programació La 1

Dimecres, 21 agost de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Matilde intenta guanyar-se el favor de la seva germana Clarita, i almenys pot comptar amb el suport de la Marta. Mentrestant, a La Moderna, la Teresa explica al Cañete que la Lázara té un passat sospitós relacionat amb la seva feina anterior en uns grans magatzems. El Pietro, per part seva, posa al dia l'Antonia de les intencions de la Lucía de quedar-se a Espanya i recuperar el que tenia amb ell. El pastisser aprofita per fer venir el Salvita a l'obrador per tal de parlar amb ell de la seva situació amb la Marta. Finalment, Don Fermín cancel·la un viatge amb Doña Lázara a El Escorial a causa d'unes revoltes a la galeria que provoquen l'atropellament de la Celia.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Margarita sap que ha arribat el moment de decidir-se i pren una decisió definitiva respecte al seu casament amb l'Ayala. D'altra banda, el temps de la María Antonia a La Promesa arriba a la fi, però la Cruz no deixa que la seva amiga se'n vagi sense fer-li lliurament d'un preuat regal que té com a únic objectiu fer mal a l'Alonso. El Santos, per part seva, vol estar a l'altura del seu nou càrrec com a ajudant de cambra i s'esforça amb el Curro quan aquest comença a obrir-se amb ell. Mentrestant, la Simona busca una solució per al problema de la Virtudes, tot i que pot ser que el remei sigui pitjor que la malaltia. Finalment, el somni d'un futur feliç junts sembla llunyà per a la Jana i el Manuel, especialment quan ell pren una decisió que pot ser irrevocable.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Corto y cambio
L'Ibáñez ha apartat el Javier del cas de l'accident perquè deixi d'investigar. Mentrestant, el Jon veu el seu futur cada cop més negre. La Marta i el Jorge, per part seva, es replantegen el rumb de la seva relació. Finalment, la Bea s'ha posicionat de part de la seva família, la qual cosa afecta la seva amistat amb la Silvia.
Sèries
Durada: 50'
22.45
Cicatriz
Avui és el dia més important per al Simón. Amb el Tomás, el seu soci i millor amic, es dirigeixen a les oficines del Jakub Sanders, el director general d'una empresa tecnològica gegant per vendre-li l'algorisme en què fa anys que treballen. Si tenen èxit, seran milionaris. Si fracassen, entraran en fallida i el Simón ni tan sols es podrà fer càrrec de l'Arturo, el seu germà amb síndrome de Down. D'altra banda, tan bon punt la tragèdia va sacsejar la seva vida quan era petita, l'objectiu de la Irina, una dona enigmàtica amb una misteriosa cicatriu que li travessa la cara, no és cap altre que la venjança. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 50'
23.35
Cicatriz
La llegada
El dia més important a la vida de la Irina va ser fa 15 anys, en una petita localitat rural ucraïnesa. Uns homes van entrar a casa, van matar els seus pares i van segrestar la seva germana per vendre-la com a prostituta a Espanya. Des d'aquell dia ha preparat la seva venjança, i avui ha fet el penúltim pas. Després de mesos parlant amb un home desesperat que es diu Simón mitjançant una aplicació de contactes, per fi li ha dit el que estava esperant: que se'n vagi amb ell a Bilbao.
Sèries
Durada: 65'
00.40
Pel·lícula: Vivir de noche
Joe Coughlin és un veterà de la Primera Guerra Mundial que viu fora de la llei, tot i ser fill d'un superintendent de la policia de Boston. Els seus negocis en el contraban d'alcohol i el crim organitzat l'acaben convertint en un dels gàngsters més importants del país. Però, a diferència d'altres delinqüents, el seu profund sentiment de justícia i el seu bon cor el fan tornar un home vulnerable i posen en risc la seva reputació, els seus negocis i la seva pròpia família.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'