Programació La 1

Dilluns, 21 octubre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Extra Mañaneros
Espai que manté informats els espectadors sobre tot allò que passa, alhora que tracta temes que preocupen els ciutadans mitjançant debats i taules d'actualitat. A més, el programa compta amb multitud de seccions, en què s'expliquen curiositats, s'intervé en conflictes, es viatja a diferents carrers d'Espanya i es repassa la vida d'alguns personatges famosos.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Paula i el Rodrigo es desperten al lloc on han passat la nit i es mantenen allunyats de l'Emiliano. Mentrestant, la mare del Rodrigo, la Pepita, insta l'Emiliano perquè prengui mesures per separar-los. L'Iván, per part seva, diu a la Mercedes que està en procés d'obrir un local nocturn, amb el propòsit de venjar-se del César Morel. D'altra banda, la seva mare, la Maruja, continua reunint-se amb el francès. A més, l'Antonia confessa a la Marta que el Pietro no està bé de salut. Més tard, la mateixa Antonia és conscient dels esforços de les seves companyes, que fan tot el que poden per cobrir-la. Mentrestant, Don Fermín està amoïnat per la manca de notícies de Doña Lázara. Finalment, el Rodrigo es retroba amb una vella amiga del passat.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La duquessa de Carril torna a La Promesa, on és testimoni directe de la crisi que pateixen el Lope i la Vera. Mentrestant, el Rómulo continua al calabós i, malgrat totes les visites que rep, sembla que el seu estat cada cop és pitjor. La Catalina, per part seva, troba suport en el seu germà Manuel, que mostra una il·lusió genuïna per l'arribada del fill que espera. A més, es produeix un nou enfrontament entre la Martina i l'Ayala, la qual cosa col·loca la Margarita contra les cordes. Finalment, la Jana ja no sap què fer respecte a la seva situació amb el Manuel.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
El Julio reuneix els seus germans per demanar-los, durant el dinar familiar, que li donin suport i deixin de banda les picabaralles. La Isabel, per part seva, descol·loca la Luisa amb la seva actitud, i la Bárbara la interroga sobre la seva relació amb aquesta. Mentrestant, la Victoria prova d'imposar la seva presència al dinar de la Casa Gran, però la Mercedes ho impedeix. D'altra banda, els temors de l'Adriana es compleixen i, durant l'àpat, el Julio se li declara i li demana matrimoni en presència de tothom. A més, el Gaspar continua entabanant la Matilde fins que ella el sorprèn al paller amb la Irene. La Luisa, per la seva banda, marca distàncies amb l'Alejo, que fingeix estar-hi d'acord. Més tard, la Victoria interroga l'Adriana, i es crispa quan aquesta li confirma que la Mercedes continua guanyant terreny amb el José Luis, amb qui es planta i li exigeix els seus diners. A continuació, la Bárbara prova d'animar l'Adriana abans de la trobada amb l'Atanasio. Finalment, el Julio s'amoïna pel Rafael i acaba descobrint, amb estupor, que el seu germà porta el penjoll que li va regalar a l'Adriana.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
MasterChef Celebrity
El primer repte del programa consisteix a reinterpretar els plats espanyols que triomfen fora d'Espanya. Els aspirants reben la visita de Lorena Castell, guanyadora de la setena edició de MasterChef Celebrity, i José Pizarro, un xef espanyol que fa 25 anys que triomfa al Regne Unit amb la seva gastronomia espanyola. Més tard, l'espai se'n va a Tarifa, a Cadis, on el xef Dani García ha posat en marxa BiBo Tarifa, una versió estiuenca del seu emblemàtic restaurant. A continuació, els aspirants han d'elaborar dos menús creats per Dani García mentre reben ordres de dos grans professionals més que lideren els equips: els xefs Rakel Cernicharo i Marcos Morán. A continuació, les cuines es transformen en un museu amb un quadre que representa un plat d'avantguarda d'un nivell molt alt, elaborat pel xef Toño Pérez, que els davantals negres han de replicar en 90 minuts. Finalment, l'extorero Jesulín de Ubrique, aspirant de la vuitena edició de MasterChef Celebrity, visita els concursants.
Altres
Durada: 185'
01.55
Comerse el mundo
Turquía
Javier Peña viatja a Turquia, un país bulliciós, eclèctic i ple de vida. El xef es delecta amb les olors i els colors del Gran Basar i amb el menjar de carrer, ple d'espècies, especialment amb les seves olives, el seu deliciós formatge i els seus dolços.
Altres
Durada: 50'
02.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 45'