Programació La 1

Dilluns, 15 juliol de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 110'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Matilde ensenya a l'Íñigo la medalla de la Carla que ha aparegut a casa seva i ell comença a buscar-hi una explicació. Les seves sospites l'empenyen a demanar explicacions a la Bárbara i al Fabio, tot i que aquests tenen una bona coartada perquè eren al teatre. Doña Bárbara, per part seva, aprofita la circumstància per fer-se la ferida davant del Fabio, si bé ella, com a mare, sap el que passa de debò. Mentrestant, a La Moderna, les treballadores lliuren a l'Antonia l'olla que li han comprat pel casament. D'altra banda, hi haurà un altre casament: el Miguel i la Trini anuncien que s'han promès. De moment, l'Agustín no aconsegueix conquistar el cor de la Laurita, i la Inés rep la feliç notícia que tornarà a cantar. Finalment, la Matilde encara pateix al·lucinacions, fins que es veu obligada a passar a l'acció.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Per fi té lloc l'anhelat berenar de la Margarita amb les seves amigues, i la Vera es queda de pedra en veure la duquessa de Carril. A més, el desacord entre el Ricardo i la Petra arriba al límit. El majordom, que ja no pot més amb l'actitud de la majordoma, pren una decisió dràstica. D'altra banda, el canvi d'actitud de la Martina al sanatori té un objectiu ocult: potser li queda menys temps allà del que pensa. Mentrestant, la Virtudes no troba sentit a continuar intentant recaptar diners per al seu fill, perquè ja no té una feina que pugui compaginar amb la criança. No obstant això, la Simona té una idea, tot i que és perillosa. Finalment, la Catalina accedeix a anar al sopar de benvinguda del Manuel i el Curro, i ho fa plantant cara a la seva madrastra de la manera que més pot fastiguejar la marquesa.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 5'
22.00
El Grand Prix del verano
Cangas de Onís-Olvera
En el segon programa d'aquesta temporada competeixen les localitats de Cangas de Onís, a Astúries, i Olvera, a Cadis, que tenen Twin Melody i María del Monte com a padrines, disposades a deixar-se l'ànima per ajudar els seus pobles a superar tant els jocs nous com els clàssics de sempre. La localitat asturiana i la gaditana deixen un exemple de competició sana, igualada fins a l'últim segon i amb les padrines més implicades que mai, i amb divertides proves com els Troncos locos, els Superfontaneros o Bienvenidos a Tartópolis.
Altres
Durada: 140'
00.20
Vuelvo a empezar
Puerto Naos, La Palma; Coto de Bornos, Cádiz, y Ledesma, Salamanca
L'equip coneix el Fran, un home de 50 anys de Valladolid que va deixar la feina com a oceanògraf per instal·lar-se a Puerto Naos, a La Palma. Allà té una finca ecològica de plataners, tot i que, desgraciadament, ha hagut de tornar a començar després de l'erupció del volcà Tajogaite.
Documentals
Durada: 55'
01.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 285'