Programació La 1

Dimecres, 28 agost de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
L'Íñigo intenta esbrinar detalls de Doña Bárbara amb l'ajut de Fabio del Moral, i nota un comportament estrany. La Matilde, per part seva, sembla més activa i recuperada, i aprofita per posar-se al dia amb l'Antonia i confirmar-li que se sent millor amb l'Íñigo. Mentrestant, la Celia continua reflexionant sobre el seu futur, especialment davant la insistència de l'Estrellita Castro perquè s'uneixi a ella a Alemanya. D'altra banda, Don Salvador s'enfronta a la Marta, a qui acusa d'influir negativament en el seu fill. Així mateix, a La Moderna, la Teresa es decideix a parlar amb Don Fermín i a revelar-li tot el que sap de Doña Lázara, cosa que la gerent no pot evitar i que provoca els dubtes de l'amo del saló de te.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
L'Alonso accedeix que el Pelayo es quedi a La Promesa, encara que la rebuda que li fan no és gens agradable. D'altra banda, la Martina explica que ha perdut una de les arracades que li va prestar la seva mare i es disculpa amb ella. La Vera, per part seva, torna a deixar clar a la seva mare que no tornarà a casa. Mentrestant, la Teresa demana feina per a ella i el seu marit al Rómulo. A més, els majordoms convencen la Petra perquè contracti la Teresa en substitució de la Virtudes. Més tard, la María Fernández accedeix al fet que el Salvador accepti l'oferta de feina, però ell ho comenta al Rómulo, el qual diu a la Jana que ha arribat el moment de parlar de la seva relació amb el Manuel. Així mateix, aquest se'n va amb la seva mare al teatre i, quan tornen, l'Alonso insisteix a aclarir les coses amb la seva dona.
Sèries
Durada: 60'
18.30
La Promesa
La revelació de la Cruz a l'Alonso trasbalsa el matrimoni, que travessa la seva pitjor crisi fins ara. La Petra, per part seva, no suporta que la Teresa hagi tornat. La majordoma no assumeix que la donzella hagi superat tan de pressa la mort del Feliciano. Mentrestant, la pèrdua de l'arracada ser un cop dur per a la Margarita i la Martina, però s'enduen una alegria quan apareix a La Promesa una persona que sap alguna cosa sobre la joia extraviada. D'altra banda, el Manuel desconeix què li està passant a la seva mare, tot i que està centrat en l'assumpte de la Pía. Així mateix, la Vera està amoïnada per la insistència de la seva mare a anar a La Promesa a buscar-la i així ho expressa al Lope.
Sèries
Durada: 55'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.25
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
La noche más larga
La casa dels Romaña és escorcollada per ordre de la Guàrdia Civil. L'Ibáñez, per part seva, no pararà fins que el Javier es rendeixi. Mentrestant, la Marta i el Jorge s'han adonat que no es coneixien tan bé com pensaven i que potser no són del tot compatibles. A més, la Silvia ha decidit tallar la relació amb la Bea.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Cicatriz
El largo viaje
Creixen les ànsies de venjança de la Irina. Després de descobrir que la seva germana va morir, segueix la pista de Boris Spaski, conegut com La araña, i de Vanya, el seu gos de presa. L'objectiu és intentar desmantellar la seva xarxa de tràfic de persones, alliberar totes les dones que pugui i matar com més monstres millor.
Sèries
Durada: 55'
23.45
Cicatriz
Veneno
El Simón no té ni idea de qui ha ficat a casa, i la seva disfuncional història d'amor continua anant sobre rodes quan la Irina li demana que es casin. Ella li reconeix que és pels papers, perquè vol treballar a Espanya. El que no ha esmentat al Simón és on enviarà el currículum: es ficarà de cap a la xarxa de La araña.
Sèries
Durada: 50'
00.35
Pel·lícula: Ciudad de mentiras
Dues dècades després de l'assassinat, encara sense resoldre, del mític raper Notorious B.I.G., un expolicia que fa 20 anys es va veure obligat a abandonar el cas reobre la investigació, empès per un periodista.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 220'