Programació La 2

Diumenge, 28 juliol de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.10
That's English
Nivel Avanzado C1.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.25
That's English
Nivel Avanzado C1.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.40
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
07.40
El juego del amor
En la inmensidad de los océanos
A l'oceà va sorgir la vida, i és on es va iniciar el joc de l'amor. Des d'aleshores, és aquí on es poden trobar algunes de les estratègies més enginyoses per assegurar la supervivència de les espècies.
Documentals
Durada: 50'
08.30
Los conciertos de La 2
XXV Festival COMA 2023 (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 30'
09.00
Los conciertos de La 2
Ciclo Radio Clásica: Música España Virreinal. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 10'
09.10
Shalom
La FCJE estrena liderazgo
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 20'
09.30
Medina en TVE
Festival del pequeño lector
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
La acción social evangélica
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Adolescencia en clave de Dios
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Los voluntarios, el corazón de Cáritas
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Convento de las Bernardas, Alcalá de Henares
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Tambores de paz
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
El camino interior
Resumen
El camí de Sant Jaume és, des de fa segles, una ruta que recorren milions de pelegrins. Segons els seus testimonis, és un camí ple d'encant i espiritualitat que transforma, encara que no ho pretengui.
Documentals
Durada: 90'
13.25
Página 2
Manuel Jabois y Silvia Hidalgo
Óscar López entrevista Manuel Jabois per parlar de Mirafiori, una novel·la d'amor i fantasmes. A continuació, Silvia Hidalgo presenta Nada que decir, en la qual la protagonista se sent manipulada per les emocions.
Altres
Durada: 25'
13.50
Flash moda
Hotel Villamagna
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.20
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.50
Grandes viajes ferroviarios por Asia
De Kuala Lumpur a Johor Bahru
Michael Portillo continua la seva exploració per la península malaia. El viatge en tren del Mihael surt de la capital, Kuala Lumpur, dinàmica i diversa, i es dirigeix a l'extrem sud de Malàisia i a la històrica ciutat de Johor Baharu, la porta d'entrada a Singapur.
Documentals
Durada: 60'
15.50
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.35
¡Cómo nos reímos! Xpress
Gila (II)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 20'
16.55
Juegos Olímpicos de París 2024
Segona jornada per a la selecció espanyola en aquests Jocs Olímpics. Els de Maximiliano Caldas s'enfronten a Alemanya. Després d'aquest matx, al combinat nacional li queden tres partits més d'una fase de grups composta per sis seleccions. Des de l'Estadi Yves-du-Manoir, París.
Esports
Durada: 105'
18.40
Panteras
Guepardo. El más veloz de los felinos
El guepard és l'animal terrestre més ràpid, i també un dels felins més amenaçats del planeta. Només es troba en alguns punts de l'Àfrica, i també n'hi ha uns quants exemplars a l'Àsia. L'Andoni i l'Unai viatgen a la recerca del guepard al desert del Kalahari i a les sabanes de Kenya i Tanzània.
Documentals
Durada: 30'
19.10
Panteras
Tigre: el tigre de bengala
L'Andoni i l'Unai visiten les selves índies buscant el tigre de Bengala. Primer van al nord, ja que és allà on es concentra un gran nombre d'aquests felins tan amenaçats. Dos anys després viatgen al sud de l'Índia. Allà, enmig de la selva exuberant, hi troben, a més del tigre, una bona representació de la fauna local.
Documentals
Durada: 30'
19.40
El juego del amor
En medio de la selva
A la selva hi ha aliment tot l'any i el zel, en algunes espècies, dura mesos. Amb tanta vida i competència, els animals han de seguir estratègies molt complexes per guanyar en el joc de l'amor. El repte és saber com espavilar-se per destacar entre la multitud.
Documentals
Durada: 50'
20.30
Dfiesta en La 2
El Bombazo
El Bombazo de Miranda de Ebro és una festa nova i popular. Els nens de Miranda de Ebro són els únics que creuen ferventment que el bombo es queda tot l'any sota l'aigua de l'Ebre.
Altres
Durada: 35'
21.05
Juegos Olímpicos de París 2024
Sessió de classificació: categoria femenina.
Esports
Durada: 115'
23.00
Versión española: Handia
País Basc, 1843. El Martín, un jove impedit i derrotat, torna al seu poble després d'anys de guerra. El seu estimat germà Joaquín és ara un gegant de més de 2 metres i 25 centímetres, tan inútil com ell per treballar al ruïnós mas familiar. Amb l'objectiu de tirar la família endavant, tots dos germans emprenen un viatge per places i teatres, i converteixen el Gegant d'Altzo en tot un fenomen de circ. Aviat aprenen que el món de l'espectacle és ple de reptes, mentides i traïcions.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.40
Versión española. Última sesión: Garantía personal
La Mara és una dona madura que, empesa per les circumstàncies de la crisi, s'ha de defensar com pot dels creditors per intentar salvaguardar allò per què ha lluitat tota la vida.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.20
Apocalipsis: La batalla de Verdún
La carnicería
Final de 1915. Els caps de l'estat major britànics i francesos volen aturar la sagnia de la Primera Guerra Mundial amb una ofensiva al Somme, però els alemanys els sorprenen amb una tempesta d'acer a Verdun, a tan sols 230 quilòmetres de París.
Documentals
Durada: 45'
03.05
Apocalipsis: La batalla de Verdún
La ilusión
Els francesos continuen defensant Verdun mentre els alemanys intensifiquen els atacs i s'apropen, tot i que amb dificultats. El 24 d'octubre de 1916, els francesos contraataquen i reconquereixen els forts de Douaumont i Vaux.
Documentals
Durada: 45'
03.50
Apocalipsis: La batalla de Verdún
El cerco
Octubre de 1942. Els soviètics continuen resistint a Stalingrad i el Front Oriental s'estanca.
Documentals
Durada: 55'
04.45
El fraude alimentario, ¿un crimen organizado?
Tonyina amb nitrits injectats, mel diluïda amb xarops de sucre barats, oli d'oliva verge extra fals o carn de cavall etiquetada com a vedella. La llista d'aliments adulterats és interminable. Els delictes alimentaris són una indústria multimilionària que ho afecta tot, des de l'ingredient més barat fins al més car. Es creu que el 10% del que menja la població està adulterat, la qual cosa fa que els consumidors no es refiïn del que apareix a l'etiqueta i del que acaba als seus plats. A Itàlia, sectors sencers de la indústria alimentària estan controlats per la màfia. Arreu del món, les xarxes delictives ben organitzades treballen unides per entrar en les cadenes de subministrament.
Documentals
Durada: 55'
05.40
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'