Programació La 2

Diumenge, 18 agost de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.10
That's English
Nivel Básico A2.2 Unit 9B
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.25
That's English
Nivel Básico A2.4
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 10'
06.35
Las rutas D'Ambrosio
Melilla, sabor sin fronteras
Gonzalo viatja fins a la ciutat autònoma de Melilla, on, en 12 km2, hi conviuen quatre cultures i una rica gastronomia.
Documentals
Durada: 55'
07.30
El juego del amor
Contra todo pronóstico
Malgrat que reproduir-se és el motor de la vida, per a molts animals totes les probabilitats estan en contra. Així, les criatures de les profunditats submarines adopten unes estratègies extraordinàries, mentre que, en uns altres casos, depèn del fet que l'ésser humà respecti o recuperi els seus hàbitats, perquè si no s'extingiran.
Documentals
Durada: 50'
08.20
Los conciertos de La 2
ORTVE A 7 (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.
Altres
Durada: 55'
09.15
Shalom
Recordemos juntos el 9 de Av
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
El camino pedregoso, novela de Rebeca García Agudo
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Educar a los niños: 6-9 años
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Desde lo más íntimo
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Colonias de verano
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Transilvania, fidelidad en la adversidad
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Expedición Mednight. Los puertos de la ciencia
L'aventura acaba a les illes Jòniques, on es conversa amb veus expertes en conservació, biologia i història, amb les quals es tracta l'equilibri entre el desenvolupament de les activitats humanes, com ara el turisme i la pesca, i la conservació del patrimoni natural i les espècies.
Documentals
Durada: 50'
12.50
Página 2
Reyes Monforte
Óscar López viatja a Venècia per seguir l'assassinat en què es va veure involucrada La condesa maldita, la novel·la de Reyes Monforte. A continuació, el programa commemora el centenari de la mort de Franz Kafka. A més, l'espai fa una ruta sobre el comissari Guido Brunetti, protagonista de les novel·les de Donna Leon, per la ciutat dels canals.
Altres
Durada: 30'
13.20
Flash moda
Prado
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.50
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
13.55
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.25
Kaçkar, la Turquía desconocida
El nord-est d'Anatòlia i les muntanyes de Kaçkar són probablement el secret més ben guardat de Turquia. Pocs visitants s'aventuren en aquesta magnífica regió propera a Geòrgia, on congostos vertiginosos, estepes llargues, muntanyes imponents i pastures d'alçada constitueixen paisatges increïbles.
Documentals
Durada: 55'
15.20
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.05
Vuelta Ciclista a España
Segona etapa, de 194 km. La primera etapa en línia d'aquesta edició té prop de 200 km. Una jornada sinuosa en què es puja i es baixa constantment, amb un port de quarta categoria a la part final, però que no hauria d'evitar una arribada a l'esprint. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 115'
18.00
Panteras
Guepardo, el más veloz de los felinos
El guepard és l'animal terrestre més ràpid i un dels felins més amenaçats del planeta. Tan sols es troba a alguns punts de l'Àfrica, i n'hi ha quants exemplars a l'Àsia. L'Andoni i l'Unai van a buscar guepards al desert del Kalahari i a les sabanes de Kenya i Tanzània.
Documentals
Durada: 30'
18.30
El documental de La 2
Inclou Dinastías: Suricatas: La salina de Makgadikgadi és la llar d'un rei que s'acaba de coronar, un suricata anomenat Maghogho. El seu regne es troba al límit del que els suricates poden suportar. La temperatura arriba als 50 º C, i no plou durant mesos.
Documentals
Durada: 55'
19.25
Históricos anónimos
La Semana Trágica de Barcelona
Jordi Corominas viatja fins a la convulsa Barcelona del 1909, durant l'esclat de la Setmana Tràgica. A través de personatges històrics com ara Ferrer i Guàrdia, la 40 cèntims, Lali la Bugadera i els enllustradors del Paral·lel, el programa coneix la vida dels autèntics històrics anònims.
Documentals
Durada: 45'
20.10
Dfiesta en La 2
Terra trobadors
Un recorregut per les festes populars de diversos pobles d'Espanya.
Altres
Durada: 30'
20.40
Tesoros de la tele
Con las manos en la masa
El programa viatja al passat per rememorar l'espai culinari d'Elena Santonja Con las manos en la masa, que es va estrenar el 1984 i va ser pioner per molts motius.
Altres
Durada: 110'
22.30
Versión española: Lo que arde
Ningú no espera l'Amador quan surt de la presó després de complir condemna per haver provocat un incendi. Torna a casa, en un poblet perdut de les muntanyes de Lugo, on torna a conviure amb la seva mare, la Benedicta, la seva gossa Luna i tres vaques. Les seves vides transcorren al ritme assossegat de la naturalesa, fins que tot canvia quan un foc violent arrasa la zona.
Pel·lícules
Durada: 80'
23.50
Versión española. Última sesión: El silencio del p
Q és periodista i un reconegut escriptor de novel·la negra. En la seva obra es relaten els crims d'un assassí en sèrie amb el teló de fons de la corrupció política i la mesquinesa de l'ànima humana. Però els crims que tenen lloc a les seves novel·les no són tan ficticis com semblen.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.15
One Life
A la Terra, l'evolució de les espècies ha variat constantment, des de fa més de cinc milions d'anys, fins a convertir-se en la meravellosa biodiversitat que es pot contemplar avui. Tot ésser viu fa un viatge cíclic i comparteix el mateix desig: no limitar-se tan sols a viure, sinó crear noves vides.
Documentals
Durada: 85'
02.40
Pel·lícula: El agente topo
El Rómulo, un investigador privat, rep d'una clienta l'encàrrec d'investigar l'estat de salut de la seva mare, que viu en un asil. Per dur a terme la missió, contracta el Sergio, un home vidu de 83 anys, que ha d'ingressar a l'asil com un agent talp. Allà, el Sergio intenta complir la seva missió, però ha de lluitar contra la seva tendència a involucrar-se anímicament amb els residents.
Pel·lícules
Durada: 80'
04.00
El poder de una caricia
El contacte físic té un paper vital en el dia a dia. És la primera experiència que té un nounat, un sentiment de seguretat i pertinença. Afecta la percepció de l'estrès i el dolor, i fa que el sistema immunològic funcioni millor. Les emocions fortes, com l'amor o la compassió, es comuniquen més fàcilment mitjançant el contacte físic que a través de paraules, expressions facials o gestos. En temps de distanciament social, les recerques sobre el contacte humà són cada vegada més rellevants. Els investigadors estudien com el contacte afecta la salut física i emocional i quines són les conseqüències quan deixa de produir-se.
Documentals
Durada: 50'
04.50
Guardianes del patrimonio
Operación butrón
Un robatori net, un objectiu clar i un botí fabulós. Això és el que devien pensar els professionals que el 2012 van entrar al domicili d'un col·leccionista privat de Madrid: van robar una moneda única inclosa a la col·lecció.
Documentals
Durada: 30'
05.20
Escala humana
Verde que te quiero verde
El color del paisatge urbà espanyol es caracteritza pels tons grisos de l'asfalt i el ciment. Però la naturalesa no es resigna a quedar fora de l'entorn, i ofereix la força del seu color verd.
Documentals
Durada: 30'
05.50
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'