Programació #0

Diumenge, 9 juny de 2024
08.22
La lucha contra el cambio climático
Documentals
Durada: 51'
09.13
Pel·lícula: Planet 51
El Lem té 16 anys i viu a Planet 51, envoltat de xalets independents amb tanques blanques i baixes, en un entorn que recorda els Estats Units i la innocència i la felicitat que es respiraven als anys 50. Viu sense sobresalts en un món predictible i es passa el dia imaginant com serà la seva vida: serà el director del planetari local i sortirà amb la seva veïna, la Neera. Un dia, el capità Charles Chuck Baker aterra amb la seva nau espacial al jardí de la Neera quan la família està en plena barbacoa.
Pel·lícules
Durada: 88'
10.41
Siete días en Marte
En estos momentos, el róver Perseverance está a 320 millones de kilómetros en la superficie de Marte. Se encuentra sobre el cráter Jezero captando imágenes y recogiendo muestras que podrían revelar si en algún momento existió vida en el planeta rojo.
Documentals
Durada: 49'
11.30
Siete días en Marte
El Perseverance y el helicóptero Ingenuity siguen analizando el cráter en busca de señales de la posible vida que podría haber habitado ese lugar. Son días cruciales para el róver. Lo que se encuentre podría transformar la percepción del universo.
Documentals
Durada: 48'
12.18
Núñez
Renacer
Sèrie documental, de quatre capítols, sobre el constructor del Barça modern, amb més de 50 entrevistats de luxe: exfutbolistes, directius, periodistes, familiars, aliats i enemics. La vida de Josep Lluís Núñez és la història d'un home que arriba amb set mesos a Catalunya, gairebé sense res, i acaba sent el president de la segona institució més poderosa de la comunitat autònoma. Entremig, ambició, amor, lluites de poder, enfrontaments amb la Generalitat de Catalunya, una relació tensa amb la premsa, amics que esdevenen enemics, enemics que esdevenen amics, futbol, alegries, fracassos i moltes llàgrimes.
Documentals
Durada: 69'
13.27
Bojan, más allá de la sonrisa
Després de penjar les botes amb 32 anys, Bojan Krkic decideix explicar la seva història. A través d'una conversa amb el psicoanalista que el va tractar quan va debutar amb 16 anys al FC Barcelona, el documental explora les dificultats que es troba un talent precoç i sensible en el cruel món del futbol. Personatges que han viscut de prop la seva carrera, com Thierry Henry, Andrés Iniesta o Zlatan Ibrahimovic, ofereixen el seu punt de vista sobre el Bojan futbolista i el Bojan persona, i reflexionen sobre la pressió, la salut mental i la gestió de les expectatives. Un retrat inèdit d'una promesa que ha conviscut alhora amb l'èxit i el fracàs.
Documentals
Durada: 57'
14.24
Informe Plus+
Esports
Durada: 54'
15.18
Tras las huellas de Mbappé
Esports
Durada: 60'
16.18
Pel·lícula: Un mal día lo tiene cualquiera
La Sonia s'acaba de mudar amb el seu gat a un nou estudi al centre. És interior, amb gotejat, sense calefacció i força sorollós perquè està situat al costat dels contenidors d'escombraries. Tot i això, es tracta del piset ideal. D'altra banda, fa cinc anys que està pràcticament aïllada del món, però no a causa de la pandèmia, sinó per una cosa molt pitjor: la seva tesi doctoral. La nit abans de presentar-la, la seva millor amiga, la Luci, insisteix que l'acompanyi a un concert.
Pel·lícules
Durada: 81'
17.39
Pel·lícula: The Baker
Un forner, que és un antic militar turmentat pel passat, experimenta un canvi a la vida quan el seu fill desapareix per culpa d'un negoci tèrbol. Ara, el forner ha de fer tot el possible per trobar-lo i protegir la seva neta dels sicaris de la màfia que han enviat per buscar-la.
Pel·lícules
Durada: 103'
19.22
Perdidos en el Amazonas
Documentals
Durada: 61'
20.23
El consultorio de Berto
Comestibles sexis y actuaciones póstumas
Altres
Durada: 32'
20.55
LaLiga Hypermotion
El play-off de ascenso a la primera división da inicio esta noche en el Molinón entre dos históricos del fútbol español que ansían regresar a la categoría donde han jugado tantos años. Los blanquiazules, principales favoritos a subir antes de empezar el curso, han visto como su irregularidad les alejaba del ascenso directo. Les tocará sufrir en una de las eliminatorias más imprevisibles del deporte español, aunque confían también en jugar el partido de vuelta en casa.
Esports
Durada: 130'
23.05
Ilustres ignorantes
Médicos
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 28'
23.33
Pel·lícula: Black Friday
Uns soferts empleats d'una gran botiga de joguines han de sacrificar el seu Dia d'Acció de Gràcies en família per preparar el local per a la bogeria compradora del dia més mogut de l'any.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.13
Lo mejor de Bakalá
Esports
Durada: 16'
01.29
NBA, The Finals
Esports
Durada: 31'
02.00
NBA
Final: segundo partido.
Esports
Durada: 163'
04.43
Documentales
Documentals
Durada: 49'