Programació #0

Diumenge, 4 agost de 2024
06.29
La hora de la verdad
Astucia
Documentals
Durada: 46'
07.15
La hora de la verdad
Genialidad
Documentals
Durada: 70'
08.25
Pel·lícula: Hotel Transilvania II
Sembla que tot comença a millorar a l'Hotel Transsilvània. La rígida política de només per a monstres establerta pel Dràcula s'ha relaxat per fi i s'han obert les portes del lloc també a hostes humans. No obstant això, el Dràcula està preocupat en veure que el seu adorable net, el Dennis, mig humà i mig vampir, no mostra signes de ser vampir. Així doncs, mentre la Mavis està ocupada visitant els sogres humans en companyia del Johny, l'avi Dràcula recluta els seus amics Frank, Murray, Wayne i Griffin per fer que el Dennis passi per un campament d'entrenament de monstres. El que ells no saben és que el rondinaire pare del Dràcula, el Vlad, està a punt de visitar la família a l'hotel. Quan el Vlad descobreixi que el seu besnet no és de sang pura, les coses es poden complicar.
Pel·lícules
Durada: 95'
10.00
Madonna: La reina del pop
Altres
Durada: 67'
11.07
Kroos. La familia y el fútbol
Esports
Durada: 74'
12.21
Guerra de Clásicos
Esports
Durada: 63'
13.24
Soccer Champions Tour
Baltimore acoge el Clásico de la temporada 24-25, en el que será también el primer primer cara a cara del R. Madrid de Carlo Ancelloti con el nuevo FC Barcelona de Hansi Flick.
Esports
Durada: 116'
15.20
Leo talks
Derrotados por el deporte
Leo Talks es una parodia de las Charlas TED, llevada a cabo por el humorista Leo Harlem, con un objetivo totalmente contrario al tono positivo y motivacional que desprenden las originales. Sin duda, se trata de un formato que plantea una fórmula renovada del clásico "Stand up Comedy". Sobre un escenario, ante una gran pantalla y rodeado de público, Leo expone sus tesis atrevidas e impactantes encaminadas a echar por tierra muchos conceptos y realidades que invaden nuestras vidas. Un punto de vista desternillante que aborda temas como la obsesión por ir a la moda, el concepto actual del deporte, la terrible aventura de comprar un piso, las amistades, la fiebre por viajar o las vacaciones estivales, que más que un descanso son una tortura. A Leo le acompaña Chari, su "asistente virtual de última generación", que aporta datos que respaldan las teorías del monologuista. Las charlas también se apoyan en noticias que plantean preguntas más importantes de lo que podamos creer. En definitiva, el cómico pretende desin
Altres
Durada: 27'
15.47
Pel·lícula: Como Dios manda
Andrés Cuadrado és un funcionari dels d'abans. Conservador i un xic masclista, es pren la seva feina al Ministeri d'Hisenda molt seriosament. Es considera una persona com Déu mana i, per tant, suposa que tot respon a un ordre natural, jeràrquic i immòbil. Després d'un desgraciat enfrontament amb una companya, l'Andrés és sancionat i transferit al Ministeri d'Igualtat, on tot és nou per a ell: no hi ha llocs assignats, no hi ha horaris, i tothom és vegà. L'Andrés ha de posar-se al dia en moltes coses per adequar-se a aquest nou ordre de les coses.
Pel·lícules
Durada: 98'
17.25
Pel·lícula: Agente X: Última misión
Algú està fent xantatge a la CIA assassinant periodistes estrangers i fent que l'Agència en sembli responsable. Mentre el món comença a unir forces contra els Estats Units, la CIA ha de recuperar el seu agent retirat més brillant i rebel, i obligar-lo a fer front al seu passat i desemmascarar una conspiració internacional. 
Pel·lícules
Durada: 106'
19.11
Macarena
A mí me gusta
Documentals
Durada: 41'
19.52
Macarena
El milagro
Por suerte para todo el mundo, un directivo de RCA supo ver que aquel tema estaba llamado a ser un hit en toda regla y lo salvó de la quema. Forzó un acuerdo con los abogados de los Bayside Boys y el remix, nacido en Dos Hermanas y forjado en Miami, empezó a conquistar oídos en todos los rincones del planeta. El toque de gracia definitivo llegaría con un videoclip y su coreografía: fue un éxito arrollador que llegó incluso a la Convención Nacional del Partido Demócrata en 1996, durante la presidencia de Bill Clinton, donde todo el mundo la bailó. Luego llegarían la Super Bowl, Atlanta 96, Jay Lenno y el número 1 en la prestigiosa lista de éxitos de la revista Billboard, donde Macarena permanecería 14 semanas seguidas, un récord mayúsculo. Macarena conquistó el mundo y para Los del Río eso sólo pudo deberse a la intervención de la Virgen de la Esperanza Macarena, de la que son fieles devotos ¿Fue el éxito de Macarena un milagro? Para muchos, sí.
Documentals
Durada: 50'
20.42
Carlos Latre. Inimitable
Altres
Durada: 78'
22.00
Pel·lícula: El libro de Clarence
Jerusalem, any 33 dC. El Clarence, un jove endeutat, és incapaç de mantenir la seva família. Captivat per l'ascens del nou Messies, Jesucrist, el jove porta a terme un pla per alliberar-se del deute: fingir que ell és un nou Messies com Jesús.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.05
Pel·lícula: Chinas
La Lucía, la Xiang i la Claudia són tres noies d'origen xinès que viuen a Madrid, però amb realitats completament oposades. La Lucía és filla d'immigrants xinesos, té 9 anys i el seu somni és celebrar l'aniversari al Burger King, encara que els seus pares, que no parlen espanyol i treballen més de 14 hores al basar per donar un futur a les seves filles, pensen que això són coses d'espanyols. La Claudia, la germana adolescent de la Lucía, comença a viure en primera persona les diferències culturals i el racisme entre joves. La Xiang és una nena adoptada de 9 anys que comença a fer-se preguntes sobre la seva família biològica. Les tres històries es creuen i se separen, però mantenen un objectiu comú: la cerca de la identitat pròpia.
Pel·lícules
Durada: 113'
01.58
Perdidos en el Amazonas
Documentals
Durada: 65'
03.03
Pel·lícula: Nell
La Nell és una noia que s'ha criat a les muntanyes amb l'única companyia de la seva mare. No té cap relació amb la resta de la societat i la comunicació amb altres persones està dominada per la por. Quan la mare es mor, la Nell queda aïllada sense poder parlar ni relacionar-se amb ningú, fins que un home l'observa en secret. És el Jerome, un doctor que pretén ajudar-la. Aleshores, un grup de psicòlegs coneix el cas i disposa tot el que calgui per portar la Nell a la ciutat en un intent d'integrar la jove a la societat.
Pel·lícules
Durada: 108'
04.51
Pel·lícula: Searching for Sugar Man
A la dècada del 1960, el músic Rodríguez va ser descobert en un bar de Detroit per dos productors. Encara que l'èxit no li va arribar mai al seu país, un enregistrament pirata del seu àlbum, trobat a la Sud-àfrica de l'apartheid, va esdevenir un fenomen.
Pel·lícules
Durada: 88'