Programació #0

Dissabte, 5 octubre de 2024
08.00
Cómo se hizo Mamíferos
Documentals
Durada: 55'
08.55
Pel·lícula: Kung Fu Panda III
Quan el pare del panda Po reapareix inesperadament després de molt de temps perdut, pare i fill viatgen a un paradís secret de pandes. Allà coneixen un munt de personatges nous i divertidíssims. Però quan el malvat dolent Kai comença a recórrer la Xina derrotant tots els mestres kungfu, el Po ha d'aconseguir l'impossible: ser capaç d'entrenar un poblat de pandes maldestres i amants de la diversió per convertir-los en l'equip definitiu de Kung Fu Pandes.
Pel·lícules
Durada: 85'
10.20
El detector de mentiras
Treball que mostra l'evolució de les estratègies per combatre el crim amb el detector de mentides, un invent enaltit durant les primeres dècades del segle XXl com a eina infal·lible. A principis del segle passat, tres investigadors: l'oficial de policia John Larson, Leonarde Keeler i el psicòleg William Marston, van afirmar que podien saber si algú estava mentint utilitzant una màquina. Un instrument polèmic que en un principi va ser emprat contra el crim per evitar l'ús de la violència policial.
Documentals
Durada: 57'
11.17
Pel·lícula: Marisol, llámame Pepa
La nena prodigi Marisol va ser immortalitzada gairebé diàriament, en una sobreexposició que va acabar esborrant els límits entre el personatge i la seva vida. Aquest documental torna a posar el focus sobre les imatges d'aquest mite, per redescobrir el camí vital de la Marisol nena i adolescent, i acabar descobrint la veritable Pepa Flores, la dona que s'amagava darrere d'ella i que va haver de desaparèixer per recuperar la seva veu, o millor dit, el dret al silenci.
Pel·lícules
Durada: 89'
12.46
Paparazzi
Documentals
Durada: 64'
13.50
La hora de la naturaleza
Cambio
Espai que explora noves maneres de comprendre la naturalesa i com trobar una solució als problemes mediambientals des del nord-oest del Pacífic fins a Yellowstone i Escòcia.
Documentals
Durada: 60'
14.50
El consultorio de Berto
Flatulencias indexadas y fobias maternofiliales
Altres
Durada: 30'
15.20
Ilustres ignorantes
Cursos de idiomas
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 30'
15.50
Premier League
Desde el Etihad Stadium.
Esports
Durada: 130'
18.00
DeportePlus+
Esports
Durada: 25'
18.25
LaLiga Hypermotion
Esports
Durada: 125'
20.30
DeportePlus+
Esports
Durada: 25'
20.55
LaLiga EA Sports
Desde el Estadio Santiago Bernabéu.
Esports
Durada: 125'
23.00
DeportePlus+
Esports
Durada: 65'
00.05
No tenéis ni**** idea Luis Enrique
Que empiece el show
Julio de 2023. El Paris Saint Germain ha vuelto a fracasar en su intento por dominar el fútbol europeo. Ni siquiera contar con Messi, Mbappé y Neymar, los mejores delanteros del mundo, ha dado resultado. Han de construir un nuevo equipo y para ello necesitan un líder indiscutible: Luis Enrique.
Documentals
Durada: 43'
00.48
Los monstruos de Ponticelli
Dos niñas
Los 80 fueron años terribles para Nápoles después del terremoto de 1980. Además de la catástrofe natural, se produjo otra social como fue la transformación de la Camorra. El 3 de julio de 1983 aparecen los cuerpos de dos niñas asesinadas brutalmente.
Documentals
Durada: 48'
01.36
Los monstruos de Ponticelli
Tres monstruos
Cuatro jóvenes de unos 20 años fueron detenidos por el doble asesinato. Uno de ellos quedó en libertad. Los otros tres fueron condenados en las tres etapas del juicio a tres cadenas perpetuas. Fueron etiquetados como los Monstruos de Ponticelli.
Documentals
Durada: 49'
02.25
Los monstruos de Ponticelli
Hasta que se demuestre lo contrario
Tras un primer juicio y después de meses en prisión, los tres condenados a cadena perpetua por el doble asesinato fueron puestos en libertad debido al término de su periodo de prisión preventiva. El segundo juicio parecía que iba a ser más tranquilo.
Documentals
Durada: 47'
03.12
Los monstruos de Ponticelli
¿Quién te cree?
Las investigaciones que continuaron hasta finales de agosto tuvieron como objetivo la búsqueda de una persona que conducía un Fiat Cinquecento. Una pista seguida por los investigadores los llevó hasta un joven de la zona con una enfermedad mental y que conocía a las chicas.
Documentals
Durada: 50'
04.02
Saturday Night Live
Jean Smart / Jelly Roll
Altres
Durada: 75'