Programació #0

Dimarts, 6 agost de 2024
08.15
Todas las criaturas grandes y pequeñas
Andante
Mentre Siegfried espera convertir-se en el veterinari oficial de la cursa de cavalls local, un incident amb un dels cavalls amenaça amb posar fi a la cursa de James.
Sèries
Durada: 44'
08.59
Todas las criaturas grandes y pequeñas
Un día de perros
James s'alarma en rebre una trucada de la senyora Pumphrey, la qual tem que el seu estimat gos Tricki Woo es pugui estar morint.
Sèries
Durada: 50'
09.49
Historia del late night
En 1980, Carson era la estrella de la NBC, pero surge un nuevo cómico que reinventa la televisión nocturna: David Letterman. Además, años después, Jay Leno se convierte en el sucesor de Johnny Carson en Tonight Show.
Documentals
Durada: 40'
10.29
Historia del late night
Después de la jubilación de Carson en 1992, Jay Leno pasa a conducir Tonight Show. Ante esta decisión de la cadena, Letterman decide aceptar la oferta de CBS para competir con Leno y crea Late Show with David Letterman en 1993.
Documentals
Durada: 45'
11.14
Greta Gerwig: la mirada de una generación
Documentals
Durada: 56'
12.10
Joan Baez: I Am a Noise
Documentals
Durada: 111'
14.01
Rock Hudson: solo el cielo lo supo
Retrat íntim de Rock Hudson, icona del cinema de Hollywood durant les dècades del 1950 i el 1960, que va haver de viure una doble vida i ocultar públicament que era homosexual.
Documentals
Durada: 109'
15.50
Pel·lícula: Llaman a la puerta
L'Eric, l'Andrew i la seva filla adoptada, la Wen, estan de vacances en una cabana al bosc lluny de tot. No tenen cap mena de problema fins que quatre desconeguts armats envolten la casa. Després de convertir la família en ostatges, els assaltants, que no es coneixen entre ells, els informen que s'han vist turmentats i perseguits per la mateixa profecia: que el món acabarà llevat que la família d'aquesta cabana esculli un dels seus tres membres i el sacrifiqui. Amb l'accés limitat al món exterior, l'Eric i l'Andrew han de decidir què creure abans que ho perdin tot.
Pel·lícules
Durada: 94'
17.24
Pel·lícula: The Gentlemen: Los señores de la mafia
El Mickey Pearson és un home de negocis expatriat que ha triomfat a Londres gràcies al tràfic de drogues. Ara vol vendre el seu imperi, valorat en milers de milions, però cap dels seus clients li ho posa gens fàcil. La seva decisió desencadena diferents trames en les quals s'impliquen organitzacions russes, la màfia xinesa i fins i tot un periodista que es converteix en un extorsionador. Suborns i xantatges en un intent de robar-li tot l'imperi.
Pel·lícules
Durada: 109'
19.13
Hierro
La investigación del asesinato parece llegar a un punto muerto. En paralelo, la relación entre Díaz y Fadi empeora. Fadi quiere hacerse con la platanera y no se va a detener ante nada para conseguirlo.
Sèries
Durada: 49'
20.02
Hierro
La isla de El Hierro aguarda expectante una velada de lucha canaria que va a enfrentar al equipo local con el patrocinado por Fadi. Este lo ha dispuesto todo para que ese mismo día se resuelvan, de una vez por todas, sus problemas con Candela y Díaz.
Sèries
Durada: 58'
21.00
Ilustres ignorantes
Camino de Santiago
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 30'
21.30
Leo talks
Amistades peligrosas
Altres
Durada: 30'
22.00
Pel·lícula: Perfect Days
El Hirayama sembla totalment satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters a Tòquio. Fora de la seva estructurada rutina diària, gaudeix de la passió per la música i els llibres. Li encanten els arbres i els fa fotos. Tot i això, una sèrie de trobades inesperades revelen a poc a poc més coses del seu passat.
Pel·lícules
Durada: 121'
00.01
Tras las huellas de Mbappé
Esports
Durada: 59'
01.00
Soccer Champions Tour
El Real Madrid pone fin a la gira americana en Charlotte ante el Chelsea, tres días después de jugar el primer Clásico de la temporada y con la vista puesta ya en la Supercopa de Europa.
Esports
Durada: 125'
03.05
Pel·lícula: Ace Ventura, un detective diferente
Ace Ventura és un peculiar detectiu de mascotes. Tot i el seu aspecte estrafolari, de camisa hawaiana i pentinat tipus Elvis Presley, és molt bo a la seva feina, i per això és reclamat per treballar en un cas molt important: la mascota dels Miami Dolphins ha estat segrestada.
Pel·lícules
Durada: 82'
04.27
La hora de la verdad
Coraje
Documentals
Durada: 45'
05.12
La hora de la verdad
Inspiración
Documentals
Durada: 47'
05.59
La hora de la verdad
Felicidad
Documentals
Durada: 44'