Educació

La tornada al col·legi costarà un 6,5% més que el curs passat

Els pares valencians gastaran 972 euros en cada xiquet, 150 més que la mitjana estatal

El pares valencians gastaran més diners en la tornada al col·legi dels seus fills que la resta de pares de l'Estat, a excepció de Madrid i Catalunya. Així els tutors pagaran una mitjana de 820 euros en el cas que els xiquets estudien en un centre públic; 950 en el cas d'estar escolaritzats en algun de concertat i 1.385 per als que estudien en col·legis privats. Aquestes dades han sigut fetes públiques per la Federació d'Usuaris i Consumidors Independents (FUCI) que indica que els valencians gastaran un 6,46 per cent més en proveir els xiquets en la seua tornada a les aules que l'any passat.

Per sectors, l'uniforme i la matrícula escolar són els que més encareixen el curs 2010-2011 pel que fa als centres concertats i privats. Quant a la partida dels llibres de text, també experimentaran una pujada d'un 3,8% respecte a l'any anterior, amb una despesa mitjana de 190 euros més els 50 de material escolar. També augmenta el preu dels menjadors i del transport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.