Educació

ENSENYAMENT

Cursa contra rellotge per a la nova escola de Banyoles

Aquesta setmana tot just s'està acabant la instal·lació dels mòduls i queden pendents les connexions dels serveis, però l'Ajuntament confia que estarà tot enllestit per l'inici del curs

Els operaris estan treballant aquests dies en l'acabament de la nova escola de Banyoles –al polígon de la Farga–, que, de moment, serà de mòduls prefabricats. La feina dels paletes està sent una cursa contra rellotge perquè els dos barracons van arribar fa poc i, per anar bé, l'equip educatiu hi hauria de poder treballar abans de l'inici del curs, d'aquí a dues setmanes. El gruix de la feina pendent consisteix a fer-hi les connexions de clavegueram i d'electricitat, a més de la instal·lació de l'equipament interior. Tampoc no s'ha fet encara la tanca que delimitarà el recinte ni s'ha condicionat el pati. Tot i així, i després de parlar-ne amb el Departament d'Ensenyament, l'Ajuntament creu que és factible acabar-ho a temps i confia que serà així.

Aquest nou centre d'infantil i primària és l'única escola que s'estrenarà a les comarques de Girona. És la cinquena escola de la capital del Pla de l'Estany i havia estat reclamada des de feia molt anys perquè les altres escoles estaven saturades. És de dues línies (és a dir, tindrà capacitat per a 50 alumnes) i hi treballaran quatre educadores, al capdavant de les quals hi ha l'excap d'estudis de l'escola Baldiri Reixac Carme Güell. A l'interior dels mòduls hi ha dues aules, uns despatxos i un menjador. A tocar del recinte ja existeix una pista poliesportiva descoberta i, a poca distància, el pavelló cobert de la Farga, dues instal·lacions que està previst que utilitzin els alumnes de la nova escola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.