Societat

L'empresa Ursa, del Pla de Santa Maria, celebra els 500 dies sense accidents laborals

«Aquesta fita no hauria estat possible sense la determinació, la confiança i la claredat d'una direcció general que ha apostat per una manera de treballar més segura i més eficient», explicaven fonts de l'empresa. Ursa Ibérica Aïllants XPS té quatre fàbriques més a tot Europa que commemoren els 500 i els 1.000 dies consecutius sense accidents.

Ursa va començar fa alguns anys a treballar amb un objectiu clar: reduir el nombre d'accidents i millorar les condicions de treball dels empleats. En aquest moment va començar a forjar un compromís ferm des de la direcció general de la divisió per assolir com a meta el nivell zero d'accidents.

«Avui en dia, tenim un altre objectiu més fàcil i alhora més difícil: mantenir el nivell zero d'accidents cada dia. Aquest nou repte ens motiva i ens fa treballar amb més il·lusió, sabent que anem en bona direcció. La seguretat és una prioritat per a Ursa», asseguraven els responsables de l'empresa.

L'empresa ha aconseguit integrar la seguretat i la prevenció de riscos laborals en la gestió diària de la planta, i alhora ha creat una cultura preventiva en la qual «seguretat significa una manera de treballar i no un treball afegit».

L'altre gran pilar d'aquest model de gestió és el factor humà: «Un grup de treballadors que creuen fermament que la seguretat és un valor afegit, necessari i imprescindible en qualsevol activitat laboral i que sense ells no hauria estat possible aquesta celebració», declaren els directius, que consideren que els operaris «no només han contribuït a aportar un treball eficient i de qualitat, sinó que han portat la seguretat més enllà dels estàndards exigits com a model de treball».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Medi Ambient

Rescaten un exemplar jove de caiman al Besòs, a Santa Coloma

Santa Coloma de Gramenet
Medi ambient

Una segadora podria ser l’origen d’un foc forestal que crema a Vilanova de Meià

Vilanova de Meià
administracions

Multes de fins a 3.000 euros per incompliment de la nova ordenança de terrasses a Tarragona

TARRAGONA
salut

Salut preveu vacunar de la tos ferina a partir d’onze anys per l’augment de casos

barcelona
Urbanisme

La Paeria completa la renaturalització de l’entorn de la Seu Vella

Lleida

Liciten el sistema de guiatge de dos aparcaments de la ciutat

girona

Acord per la continuïtat de la concessió de l’activitat de l’estació de la Vall de Núria

QUERALBS

SOS Costa Brava lamenta que no s'actuï contra els ‘delinqüents nàutics’

palafrugell
Societat

Mala maror a la DO Terra Alta

Gandesa