Societat

"Mentre ella em pegava vaig agafar l'ampolla de cava i vaig colpejar-la al cap"

El presumpte homicida ha reconegut que després de desfer-se del cadàver va tornar a casa seva i es va posar a dormir

José Manuel V., l'home acusat d'haver assassinat la seva dona a cops d'ampolla ha admès que la va matar després que ella el provoqués i el colpegés amb un gerro, en una sessió judicial que ha transcorregut entre sobresalts pels incidents protagonitzats pels familiars de la víctima, María del Carmen C.

El processat s'enfronta a una condemna de 25 anys de presó per un delicte d'assassinat per haver matat al desembre del 2004 la seva dona, asfixiant-la i colpejant-la amb una ampolla de cava. Després de l'agressió, que es va produir al seu domicili de Viladecans (Baix Llobregat), el presumpte assassí va llençar el cadàver a un descampat i va denunciar-ne la desaparició.

Segons la versió del processat, a qui la seva dona havia expressat la seva intenció de separar-se, la nit del crim va ser la víctima qui, després d'insultar-lo i provocar-lo amb les seves paraules, el va esgarrapar a la cara i el va pegar amb un gerro al colze i a la mà fins a trencar-lo.

"Mentre ella em pegava jo vaig agafar l'ampolla de cava i vaig copejar-la al cap", ha afegit el presumpte homicida, que ha admès que també li va estrènyer el coll amb la mà i que no va deixar de pegar a la seva dona fins que va caure inconscient a terra.

El presumpte homicida, que ha reconegut que després de desfer-se del cadàver va tornar a casa seva i es va posar a dormir, ha argumentat avui que si va tardar diversos dies a confessar-se autor del crim és perquè volia "guanyar temps per estar amb els meus fills".

Avui ha declarat també com a testimoni un cosí de l'acusat amb qui la víctima havia mantingut una relació sentimental poc abans de la seva mort, encara que el processat ha subratllat que desconeixia aquesta infidelitat quan va matar la seva dona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.