Societat

'Mani' de Mossos

Segons està previst, la mobilització s'iniciarà a la Via Laietana i finalitzarà a la plaça Sant Jaume de Barcelona

Reivindicar el reconeixement social de la seva tasca i defensar la seva professionalitat. Amb aquest leitmotiv els Mossos d'Esquadra es manifestaran pels carrers de Barcelona el proper 6 de juny a les 18 hores.

Així ho ha convocat un dels grans sindicats dels Mossos d'Esquadra, el SAP-UGT. La mobilització s'iniciarà a la Via Laietana i finalitzarà a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Segons han comunicat, es tracta d'una manifestació “de rebuig pel tractament que s'està donant a les darreres accions on s'han vist involucrats els i les agents del cos de policia."

Per als responsables de SAP-UGT de Catalunya “no és concebible que cada acció dels Mossos d'Esquadra hagi de seguir un judici mediàtic i social paral·lel i cal que existeixi un reconeixement social de la tasca policial”.

El secretari de Seguretat Pública, Joan Delort, ha admès que hi ha preocupació al cos pel continu qüestionament que es fa de la seva feina. I, per la seva banda, el govern de la Generalitat s'ha defensat de les acusacions d'alguns sindicats de Mossos d'Esquadra que responsabilitzen la cúpula del Departament d'Interior del linxament mediàtic que, diuen, està patint el cos policial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.