Societat

La policia posa en llibertat els sis detinguts per l'assassinat del nen a Liverpool

La policia de Liverpool ha posat en llibertat 6 joves detinguts en relació amb l'assassinat la setmana passada d'un nen d'11 anys, que va rebre un tret al coll quan tornava de jugar a futbol amb uns amics.

Segons han confirmat fonts policials, quatre dels sospitosos, d'edats compreses entre els 15 i els 19 anys, han estat posats en llibertat sense càrrecs i els altres dos els han donat la llibertat condicional.

Rhys Jones va morir dimecres passat a la nit als braços de la seva mare al costat del pub després de rebre un dels tres trets que va disparar un adolescent que anava en bicicleta, i del que se sospita que es membre d'una de les bandes locals.

Diumenge, totes les esglèsies de Liverpool van pregar pel nen. La seva mort ha commocionat al país per la brutalitat i perquè reflecteix un ambient creixent de violència entre els joves.

La ministra de l'Interior, Jacqui Smith, ha anunciat que es posarà apunt un sistema per la denúncia anònima de qui posseeixi il·legalment armes de foc i es crearà una xarxa de punts "neutrals" on podran entregar-se. L'important, doncs "és treure-les del carrer".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.