Societat

Els McCann fan ara una campanya publicitària

Distribuiran moltes fotografies de la nena a Portugal i l’Estat per si hi ha algú que l’ha vista en algun moment

Els pares de Madeleine McCann estan a punt de llançar una campanya d’anuncis a la televisió per intentar trobar la nena de quatre anys que va desaparèixer el 3 de maig quan la família estava de vacances al sud de Portugal. A més d’anuncis a les televisions, la campanya consistirà a distribuir moltes fotografies de la nena a Portugal i l’Estat per si hi ha algú que l’ha vista en algun moment.

L’última notícia del cas ha estat que la nena que una turista espanyola va confondre al Marroc amb Madeleine no era ella, però els McCann diuen ara que la seva filla podria ser en aquest país. El dominical britànic The Observer va publicar ahir una entrevista amb el multimilionari Richard Branson, fundador de l’imperi Virgin, que ha donat més de 143.000€ als pares de Madeleine per fer front a les despeses legals i que critica durament la policia i la premsa portuguesa.

Un altre dominical, el News of the World, informava ahir mateix d’una altra sospita de la desaparició de la petita: una criada que haurien acomiadat del complex turístic on estaven de vacances el McCann i que se n’hauria volgut venjar segrestant-la. Aquesta pista hauria arribat al portal oficial de la família reial britànica a través d’un correu electrònic anònim.

El Sunday Express, en canvi, opta per una altra teoria i també ahir informava que la policia marroquina té por que si la nena és en aquest país pugui caure en mans d’Al-Qaida.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.