Societat

La policia portuguesa precisa que les anàlisis no garanteixen que la sang sigui de Madeleine

El vehicle amb taques de sang va ser llogat pels pares de la nena 25 dies després de la seva desaparició

El director nacional de la Policia Judicial portuguesa ha sortit al pas de les informacions divulgades per diversos mitjans portuguesos i britànics en el sentit que la sang trobada al cotxe dels McCann seria de la petita Madeleine. "No és veritat", ha assenyalat el responsable policial, "que s'hagi trobat una coincidència del 100%, o total, amb l'ADN de la nena" en les anàlisis efectuades en la sang trobada en el vehicle.

Alipio Ribeiro ha recordat que "els resultats han de ser analitzats amb rigor i particular cura" i ha manifestat l'esperança que aquests "permetin una lectura més propera de la realitat". Alhora, ha insistit que "en cap dels exàmens es pot dir amb aquest grau de garantia que la sang és d'A o B". No obstant, tot i que "no donen una resposta exacta", si permeten, ha dit " direccionar les investigacions".

També ha aclarit que "és especulativa" la notícia que el cos de la nena hauria estat al cotxe llogat pel matrimoni McCann 25 dies després de la desaparició de la petita, tal i com assegura avui 'Correio da Manha', perquè "no hi ha garanties".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.