Societat

La parella McCann restarà a Portugal per no perjudicar l'investigació

Els pares de Madeleine McCann, que des d'ahir són considerats sospitosos formalment, no tornaran demà cap a Anglaterra com tenien previst, perquè no volen perjudicar l'investigació, ha afirmat avui l'advocat de la família, Carlos Pinto de Abreu.

El lletrat ha indicat que el matrimoni McCann tot i que estiguin sota terme d'identitat i residència tenen total llibertat de moviments. Primer, perquè la residència que han donat com a oficial ha estat la del Regne Unit i segon, perquè ells no han de demanar l'autorització per sortir del país només notificar-ho i en aquest cas, com que la residència la tenen a Anglaterra i ara mateix són a Portugal, les autoritats saben perfectament on localitzar-los.

Pinto de Abreu també ha assenyalat que ara mateix no té coneixement de cap tipus d'informació que indiqui que la setmana que ve Kate i Gerry McCann hagin de tornar a declarar ni davant de la Policia Judicial ni al ministeri Públic, com avui han apuntat diversos mitjans de comunicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.