Societat

Càsting per tocar al Metro

Els seleccionats obtindran el carnet d'associat de l'AMUC que els permetrà tocar al metro de Barcelona

L'Associació de Músics del Carrer (AMUC) ha realitzat avui una prova de selecció als músics que han sol·licitat plaça per a tocar al metro de Barcelona. L'objectiu principal és garantir la qualitat de la música i facilitar el control i el bon funcionament dels 32 punts reservats de la xarxa metropolitana.

Les proves han tingut lloc al Convent de Sant Agustí de la ciutat amb un jurat integrat per experts de la indústria musical de l'Escola de Músics I.J.P.C. de Barcelona, encarregat de valorar els 95 artistes inscrits per passar la selecció.

S'ha valorat la qualitat, la varietat temàtica i la possible convivència ambiental dins les instal·lacions del metro. Els aspirants han presentat un repertori de 20 cançons, de les quals n'han interpretat com a mínim tres, escollides pel jurat.

Els seleccionats obtindran el carnet d'associat de l'AMUC que els permetrà tocar al metro i participar en els projectes de l'associació.

Una vegada dins el programa de músics, hauran d'acatar la normativa establerta que obliga a no superar els 20 watts, respectar l'horari, no utilitzar instruments de percussió i moure's pels diferents espais habilitats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.