Societat

Se suïcida l'amo de la fàbrica d'on van sortir les joguines tòxiques de la Xina

L'amo de la fàbrica de la societat xinesa Lee Der Industrial, d'on van sortir les joguines apartades del mercat per ser tòxiques, s'ha suïcidat, segons informa el diari China Daily.

Segons el rotatiu, Zhang Shuhong, originàri de Hong Kong, el van trobar mort dissabte a la seva fàbrica amb "unes marques" al coll, sense especificar més sobre les causes del decés.

La fàbrica Lee Der Industrial a la província de Guangdong havia fabricat les joguines per Fisher-Price (Mattel) que estaven decorades amb una pintura a base de plom i que n'excedien les quantitats permeses. Se'n havien distribuït 967.000, totes als Estats Units. Eren de figures molt populars, la Dora exploradora i dels personatges de Barri Sèsam.

Segons el China daily, que cita als treballadors de la fàbrica, l'empresari va quedar molt afectat per els fets, ja que la pintura per a decorar les joguines li havia venut un amic seu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.