Societat

L'autor dels trets que van causar la mort d'un jove a Banyoles ingressa a presó

CATALUNYA

L'autor dels trets que dijous al vespre van causar la mort d'un noi a Banyoles ha ingressat a presó aquest divendres a la nit, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Els fets van tenir lloc cap a les vuit del vespre a la plaça Miquel Boix de Banyoles, darrere del bar Marsha del carrer Llibertat, amb una baralla amb barres de ferro entre quatre joves magrebins. Un dels implicats va treure una pistola i va disparar dos trets, que van causar la mort a un dels nois.

La víctima era un jove de 30 anys, que va rebre l'impacte de bala a l'estómac, mentre que un altre dels implicats va resultar ferit en ser colpejat amb una barra de ferro. Dues hores després dels fets, l'autor dels trets es va presentar voluntàriament a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Banyoles, davant el fort dispositiu policial que s'havia muntat en diferents punts dels voltants de Banyoles i Girona. Aquest divendres a la nit ha ingressat a presó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.