Societat

Ryanair instal·la definitivament base a Reus i presenta noves rutes a Paris, Palma, Santander, Santiago i Sevilla

Aerolínies

La companyia irlandesa de vols de baix cost Ryanair ha anunciat aquest dimarts la instal·lació de la seva base número 26 a l'aeroport de Reus. Això suposarà incrementar el nombre de línies amb cinc noves rutes que estaran operatives a partir del mes d'octubre i que permetran connectar Reus amb Palma de Mallorca, Santander, Santiago de Compostela, Sevilla i París.

Aquestes rutes s'afegeixen a les sis que ja estan operatives des de la capital del Baix Camp i a la que a partir del juny enllaçarà Reus amb Birmingham. El president de la companyia, l'excèntric Michael O'Leary, ha anunciat però que també es preveu que l'aeroport reusenc s'enllaci amb altres destinacions d'Itàlia, Àustria, el nord d'Europa o el Marroc.

Aquest acord suposa una aportació de 2,75 milions d'euros anuals per part de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, les cambres de comerç i les institucions de la zona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.