Societat

Les obres d'ampliació de la AP-7 dificultaran l'operació retorn de Setmana Santa, que mobilitzarà 795.000 vehicles en dos dies

COMARQUES GIRONINES

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que l'operació sortida de Setmana Santa mobilitzarà més d'un milió de vehicles a tot Catalunya, que es distribuiran en dues fases, mentre que la previsió del retorn apunta que ho faran 795.000 vehicles en només dos dies.

Per això el SCT posa en marxa el dispositiu especial de trànsit de Setmana Santa, "un dels períodes festius amb més problemes de circulació viària a Catalunya", des d'aquest divendres 14 de març a les tres de la tarda i fins dilluns 24 a les dotze de la nit.

Les obres d'ampliació d'un tercer carril a la AP-7 afectaran a la circulació en ambdós sentits de la marxa, i la circulació serà menys fluïda si es compleixen les previsions de pluja, ja que la senyalització d'un altre carril a la AP-7 no es podran dur a la pràctica, ha explicat el director del SCT, Josep Pérez Moya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.