Societat

La Generalitat destina 7,1 milions a millorar el servei elèctric

La Generalitat ha prorrogat el conveni amb el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç per millorar el servei elèctric català, en el que es complementen els 14,22 milions d'euros previstos el 2006 amb 7,11 milions més.

El conveni preveu augmentar els 14,22 milions d'euros que es van establir en la tarifa elèctrica corresponent a l'any 2006, segons que ha informat aquest dimarts en un comunicat el departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Els 7,11 milions d'euros més tenen com a objectiu incentivar les companyies distribuïdores a fer obres de millora en la qualitat de subministrament i, concretament, retribuir fins al 30% de les actuacions que els operadors facin en aquest sentit.

Es podran acollir a aquesta partida del conveni, que arriba a la tercera edició, les obres destinades a millorar la qualitat del subministrament elèctric fetes durant els anys 2008 i 2009.

L'acord amb el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç vol estimular la supressió de subministraments en antena per evitar que hi hagi nuclis de població amb una sola alimentació. També vol sistemes telecomandats per reduir el temps de reposició del servei en cas d'avaria, construir noves subestacions i millorar les instal·lacions ja existents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.