Societat

L'estroncada 'Ruta 68'

Pascal Henry, el gurmet suís que va desaparèixer el 12 de juny després d'haver sopat a El Bulli, va donar senyals de vida set dies més tard. El dia 19 va trucar al restaurant del xef francès Marc Veyrat, on, segons la ruta gastronòmica que Henry s'havia fixat, li tocava sopar aquella nit. "Va confirmar la reserva d'aquella nit per a la tarda però després no va venir", va dir el mateix Veyrat a l'emissora francesa Europe 1.

La pregunta és si qui va trucar aquella tarda era el gurmet o una altra persona. No obstant, la informació aportada pel xef contribueix a augmentar la incertesa sobre el cas. Sobretot després que l'oncle de Pascal Henry advertís a la policia suïssa que el seu nebot ja havia desaparegut força dies, de més jove, durant un viatge pels Estats Units, per exemple.

Projecte consolidat
El periple gastronòmic del gurmet va acabar després del sopar que feia el número 40 dels 68 que tenia previstos. Segons va explicar a l'enòleg Jacques Perrin, que publica una entrevista amb Pascal Henry al seu blog, el que anotava després de cada àpat en el quadern que li va regalar el xef Paul Bocuse -padrí del projecte- donaria pas a un llibre per al qual ja tenia, fins i tot, títol: La ruta 68.

Per intentar donar resposta als nombrosos interrogants, els Mossos d'Esquadra continuen investigant l'estranya desaparició del gurmet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.