Societat

Troben el cos d'Ylenia Lenhard

El seu pressumpte raptor, que es va suicidar, va ser vinculat amb el cas Maddie

El cos sense vida d'Ylenia Lenhard, la nena suïssa desapareguda el passat mes de juliol, ha estat trobat avui en un bosc per un ciutadà que havia emprès una investigació particular sobre el cas. La troballa ha estat confirmada per la policia un cop s'han identificat unes joies que duia la nena.

Ylenia va desaparèixer el passat 31 de juliol a la tranquil·la localitat suïssa d'Appenzell quan tornava de la piscina municipal, on havia anat a buscar un xampú que s'havia oblidat.

Vinculació amb el cas McCann
El principal sospitós de la desaparició i presumpte rapte d'Ylenia era el jubilat suïs Urs Hans Von Aesch, resident al País Valencià i que es va suïcidar l'endemà de donar-se veus d'alarma per la desaparició d'Ylenia. Von Aesch, que residia des de feia anys a Benimantell (Marina Baixa), va ser trobat mort a Oberburen, localitat suïssa propera a Appenzell.

La relació entre la seva mort i la desaparició amb Ylenia van vincular Von Aesch amb el cas Maddeleine McCann, quan diverses informacions van apuntar que el presumpte raptor d'Ylenia hauria passat una temporada a l'Algarve en les mateixes dates que va desaparèixer Maddie.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.