Societat

Un jove es cola a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida, es posa un uniforme d'agent i surt a patrullar

Un jove de Lleida ha burlat els sistemes de seguretat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida i ha entrat als vestidors, on s'ha posat un uniforme i després ha sortit de la comissaria sense cap problema.

El jove, Miguel C.G., de 29 anys, es va traslladar fins al centre històric de la capital del Segrià i va suplantar els agents de la policia catalana patrullant i dirigint el trànsit de la zona. Els Mossos d'Esquadra van descobrir la suplantació i van detenir el jove, que està acusat d'un delicte d'usurpació de funcions públiques. Els Mossos d'Esquadra han afegit que el jove, que podria patir algun problema de salut mental, no va tenir en cap moment accés a armes de foc i a documentació.

Els fets es van produir aquest dimecres al matí quan el jove es va colar a l'interior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra aprofitant un moment en què hi havia moltes persones esperant ser ateses. Un cop a dins es va dirigir als vestidors, va forçar una taquilla i es va vestir amb l'uniforme de mosso. Posteriorment va sortir de la comissaria sense problemese i es va dirigir al centre històric de Lleida, on va fer les funcions d'un agent de la policia catalana patrullant i dirigint el trànsit.

Els Mossos d'Esquadra es van adonar dels fets de forma immediata i van detenir el jove. La policia catalana ha iniciat una investigació per determinar on va fallar el sistema de seguretat i corregir-ho.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.