Societat

50.000 € per projectes d'investigació en matèria de joventut

La Secretaria de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania ha obert el termini per demanar ajuts per a projectes d'investigació i estudi en matèria de joventut a Catalunya.

La convocatòria té per objectiu el foment i la promoció de projectes d'investigació i estudi en matèria de joventut i s’adreça a les persones que es dediquen a la investigació sobre la realitat juvenil i les polítiques de joventut.

Els criteris que es tindran en compte per seleccionar els projectes subvencionats seran, entre d'altres, que facin recomanacions rellevants per a les actuacions en polítiques de joventut, que se centrin en una temàtica poc estudiada a Catalunya, que formin part de projectes europeus o bé ofereixin una comparativa internacional.

El termini de presentació dels treballs acaba el pròxim 28 de setembre. L'import màxim que s'atorgarà a cada projecte seleccionat és de 50.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.