Societat

El barri de Gràcia organitza un espectacle Bollywood per ajudar els nens abandonats de l'Índia

Un espectacle solidari a l'estil Bollywood tindrà lloc aquesta tarda al barri de Gràcia per ajudar als nens abandonats als carrers de l'Índia. L'activitat central de dansa la protagonitzarà la ballarina catalana Sara Barrera que ja ha treballat en el cinema indi i donarà una classe magistral a l'acabar l'espectacle.

Per als més petits es farà al carrer Igualada a partir de les 18.15 hores el taller Com juguen els nens a l'Índia i una xocolatada.

A les 20.30h es projectarà un documental sobre com viuen els nens abandonats, quines necessitats tenen i com se'ls pot ajudar.

Per acabar la festa, es podrà degustar la gastronomia típica de l'Índia amb plats com el paneer pakora, la samosa, el pollastre al curry amb pulao Basmati i el Keer de xocolata. El preu de l'àpat és de 15 euros i el que es recapti anirà destinat a l'associació de Barcelona Aasara, dedicada als nens que no tenen família a les grans estacions de Bombai.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.