Societat

Una quarantena d'estudiants i professors escridassa el conseller Maragall per manifestar el seu rebuig a la nova llei d'educació

PONENT

Una quarantena d'estudiants i professors convocats pels sindicats han escridassat el conseller d'Educació, Ernest Maragall, a Lleida per manifestar el seu desacord amb la nova Llei d'educació de Catalunya. El titular d'educació s'ha traslladat aquest dilluns al vespre fins la capital del Segrià per impartir una conferència sobre les bases d'aquesta nova llei. Maragall ha estat rebut a les portes de la Universitat de Lleida (UdL) per un grup de professors i estudiants que han reclamat un "ensenyament públic i de qualitat".

El portaveu d'USTEC-STE's, Esteve Romero, ha explicat que la nova llei 'privatitza el sistema públic i fa trontollar les relacions laborals del professorat'. A més, critica que en l'elaboració del document no han tingut en compte les necessitats i l'opinió del professorat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.