Societat

El servei de Rodalies Renfe recupera la normalitat

Renfe ha reprès aquesta matinada el servei de les línies de Rodalies C-10 i C-2, tallades divendres passat a causa del descarrilament d'un tren Euromed prop de l'estació del Prat de Llobregat (Baix Llobregat), accident que també va afectar a les línies de llarg recorregut.

Fonts de la companyia ferroviària han indicat que en aquests moments la situació és “d'absoluta normalitat”, amb la freqüència de trens regular en les dues línies des de primera hora del matí.

Així doncs, Renfe ha restablert la circulació dels trens de la línia C-10, que uneix l'estació de França amb l'aeroport del Prat com havia anunciat, i ja no s'ofereix el servei alternatiu de transport de viatgers en autocar per al trajecte.

També s'ha recuperat la normalitat en la línia C-2, que uneix Maçanet i Sant Vicenç de Calders, una vegada reparada la catenària malmesa quan va descarrilar l'Euromed divendres passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.