Societat

Una dona mata les seves dues filles i després se suïcida a Caldes de Malavella

Una dona ha matat les seves dues filles de 4 i 9 anys i després s'ha suïcidat a Caldes de Malavella.

Han estat els veïns que han alertat als Mossos d'Esquadra perquè feia dos dies que no sabien res de la dona i les seves filles. Un cop a dins del domicili, els agents han trobat a les seves habitacions a les dues nenes de 4 i 9 anys estirades a als seus llits i sense signes externs de violència.

La dona, de 42 anys, també era estirada en un llit en un estat de semiinconsciència. Els serveis mèdics d'urgència han intentat reanimar-la però no ha estat possible salvar-li la vida.

La dona era vídua des de feia un mes, quan el seu marit va morir en un accident de trànsit.

El jutge n'ha disposat secret de sumari i els agents dels mossos investiguen els fets.

La família feia alguns anys que vivia a la població, concretament a Turis Club, una urbanització de la vila. L'alcalde de Caldes de Malavella, Joan Colomer, ha lamentat els fets i ha explicat que l'Ajuntament farà un ple extraordinari per elaborar un comunicat sobre aquest trist succés.

Reaccions
Els veïns de la urbanització Tourist Club de Caldes de Malavella no s'expliquen aquest diumenge què pot haver passat pel cap d'Esperanza Cortés, de 42 anys, que l'hagi portat a acabar preumptament amb la vida de les seves dues filles Wanda, de 4 anys, i Alícia, de 9 anys, i després suïcidar-se a casa seva, al número 3 del carrer Vidreres, durant la tarda vespre del dissabte.

"Portava uns mesos intentant superar la mort del seu home, treballador de Telefònica, que va morir d'accident de trànsit el passat estiu a Bescanó", ha comentat Toni Carbonell, veí de la urbanització veïna Llac del Cigne i marit d'una amiga d'Esperanza. "Ara se la veia més contenta perquè feia dues setmanes l'havien fet fixa al col·legi on treballava, a Santa Coloma de Farners", ha continuat Carbonell. "No sé, tot plegat és molt estrany", ha lamentat.

Dol de tres dies a Caldes

L'Ajuntament de Caldes de Malavella (Selva) ha decretat tres dies de dol per la mort d'una dona i les seves dues filles, segons que ha informat l'alcalde de la localitat, Joan Colomer. Colomer ha lamentat els fets i ha mostrat el total suport del consistori a la família.

Colomer ha explicat que amb motiu de les morts el municipi ha decretat tres dies de dol "que s'acabaran el 26 de desembre a les 12:00 hores".

El cas està a càrrec jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farnés que per ara ha decretat el secret del sumari a l'espera que demà es faci l'autòpsia de les víctimes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Itàlia

Evacuades més de 300 persones d’un ferri per un incendi

Barcelona

Balanç dels primers 20 dies de gestió directa de l’aigua potable

VIDRERES
Salut

L’Arnau de Vilanova tindrà unes noves consultes externes de 19.000 m²

Lleida
MEDI AMBIENT

Pagesos catalans protesten a Madrid per la gestió de la presència del llop

Madrid
Revifa el projecte de la variant de Vilafant i també es reactiva l’oposició

Revifa el projecte de la variant de Vilafant i també es reactiva l’oposició

VILAFANT
societat

La copa Amèrica escalfa motors per a la inauguració

Barcelona
Salut

Barcelona activa l’alerta per nits tòrrides per atendre les persones vulnerables

Barcelona
recerca

Relacionen la forma corporal obesa en persones altes amb més risc de càncer colorectal

girona

Activen la sirena d’emergències de l’església de Sant Esteve per recuperar-ne la història

OLOT