Societat

La Fundació PuntCAT crea un mapa de la xarxa de registres '.cat', que va créixer un 30% el 2007

La Fundació PuntCAT ha anunciat avui la creació d'una pàgina web que recull la xarxa dels registres '.cat' a internet, que ha experimentat un creixement del 30% aquest any i ofereix a internet uns cinc milions de documents indexats pels cercadors, segons dades de desembre del 2007 recollits per la Fundació PuntCAT.

El mapa dels dominis '.cat' té com a objectiu donar a conèixer els més de 26.000 dominis amb aquesta terminació existents en el moment de la creació de la pàgina web, tot i que per a la seva creació es van seleccionar els dominis que reben més enllaços d'altres pàgines web '.cat'. Així, el mapa dóna visibilitat a més de 250 dominis en català.

El domini '.cat' a internet identifica els usuaris que s'expressen en català i dóna a conèixer la cultura catalana, sent el primer registre en línia que representa a escala global un grup lingüístic i cultural, ha recordat la fundació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.