Societat

El Molino obrirà a finals del 2009

El mític teatre barceloní El Molino tornarà a obrir les seves portes a finals del 2009, després d'haver-les tancat el 1997, quan acabi la remodelació de tot l'edifici, segons ha informat la representant de l'empresa propietària Ocio Puro, Elvira Vázquez.
En roda de premsa, Vázquez ha explicat que han tingut alguns problemes per tirar el projecte endavant, ja que El Molino és "com una caixeta petiteta on s'han de fer moltes obres".

El responsable de dirigir l'equip tècnic de les obres, Àngel Llobet, ha afirmat que "es conservarà la façana d'El Molino" i darrere hi haurà una enorme pantalla, on "es podrà veure l'ambient del teatre i les reaccions del públic".

El nou Molino comptarà amb set pisos i de dalt a baix hi haurà les sales tècniques, que ocuparan els dos pisos més alts, la sala d'assaig, les oficines, la cocteleria amb terrassa, l'amfiteatre, el bar i, a sota, les cuines, i tot això estarà travessat "per una campana, un element simbòlic que reforça la verticalitat de l'edifici", ha explicat Llobet.

Disseny interior
El responsable del disseny interior del teatre, Fernando Sala, ha assegurat que a l'interior d'El Molino "hi haurà les icones que ens recorden el cabaret", com per exemple "el vermell, l'or, els lluentons i les llums"; així doncs, "hi haurà la pell que ens recordi El Molino, però sense copiar-lo".

Llobet ha informat que les obres d'El Molino aniran acompanyades per la remodelació de la plaça de davant del teatre i del carrer lateral, que passarà a ser de vianants.

També s'ha donat a conèixer el nom de la companyia constructora que farà les obres del nou Molino, Proinsa.

Elvira Vázquez ha assegurat que d'aquí a divuit mesos El Molino tornarà a obrir les seves portes per ser "una altra vegada el motor del Paral·lel" i ha informat que en la programació del teatre "hi haurà obres del gènere revista, com a l'antic Molino, però que també n'hi haurà d'altres de més actuals".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.