Societat

Comencen les obres del teatre El Molino del Paral·lel

Barcelona

Les obres per transformar el teatre El Molino del Paral·lel han començat aquest dilluns. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, juntament amb Elvira Vázquez, consellera delegada d'Ociopuro S.L., l'empresa promotora, han presidit l'acte formal d'inici d'obres.

Hereu ha explicat que el projecte combina una façana que és ''el gran símbol estètic sentimental de la ciutat'' amb un nou edifici que ''manté la personalitat'' del Molino però a la vegada incorpora tota una nova infraestructura, de manera que enllaça ''la tradició amb la modernitat''.

El responsable de les obres, Àngel Llobet, ha explicat que tot i els diferents endarreriments, i assumint que ho tenen ''difícil'', acabaran les obres ''en 17 mesos, i no 18 com estava previst''. D'aquesta manera, a finals de novembre de 2009 l'obra estarà acabada i el mes de desembre s'aprofitarà per enllestir les tasques per moblar l'espai i poder-lo inaugurar a finals d'any. Llobet ha explicat que tot l'equip tècnic ''està treballant amb aquest objectiu, pensant que és una obra molt delicada''.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.