Societat

Avui es farà l'autòpsia a la mare i les dues nenes trobades mortes a Caldes

Caldes de Malavella

Els forenses faran avui l'autòpsia a la dona i a les seves dues filles, trobades mortes al seu domicili de la urbanització Turis Club, a Caldes de Malavella.

Quan els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets, dissabte passat, van trobar els cadàvers de les dues petites i la seva mare en estat semiinconscient. La dona, Esperança Cortés, de 42 anys, va acabar morint al cap de pocs minuts.
De moment, s'ha decretat el secret de sumari, però la principal hipòtesi és que la mare va matar les dues petites, de 4 i 9 anys, i després es va suïcidar. Es creu que la dona no hauria superat la mort del seu marit, aquest estiu, en un accident de trànsit.

La dona era professora de la llar d'infants de Santa Coloma de Farners. Dijous va perdre la consciència a casa seva i una veïna de la urbanització on vivia va acompanyar-la a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on després de fer-li unes proves no van trobar-li cap anomalia i la van tornar a enviar a casa.

Primeres sospites
Divendres, les nenes ja no van anar a classe i ningú va sortir de la vivenda. Els veïns van trucar a la porta i per telèfon sense obtenir resposta i van mirar a través de les finestres i no van veure senyals de vida. L'estranyesa que els va produir aquest silenci els va fer alertar la policia local de Caldes.

Els intents dels guàrdies urbans perquè els obrissin la porta també van resultar infructuosos i es va avisar una germana de la víctima que viu a Reus, que dissabte es va desplaçar fins a Caldes.

Després de rebre el permís per entrar a la casa, els Mossos d'Esquadra van trobar els cossos de les dues nenes mortes estirats als seus llits. La mare també estava estirada al seu llit mig inconscient. Els serveis mèdics van intentar reanimar-la però no ho van aconseguir i, finalment, la dona va morir.

L'Ajuntament de Caldes ha decretat tres dies de dol oficial. La bandera de l'edifici consistorial oneja a mitja asta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.