Societat

El jutjat de Figueres deixa en llibertat els joves detinguts per violar una menor i gravar l'agressió a Roses

Tribunals

Asseguren que la relació va ser consentida, com ja ha dit diverses vegades el seu advocat, Joaquim Bech, i mantenen que la noia es va inventar la violació per justificar un possible embaràs i que els seus pares no l'esbronquessin. "Ella mateixa em va dir que li semblava que estava prenyada i que no sabia com dir-ho als seus pares, per això ens ha denunciat", ha explicat un dels adolescents implicats a la sortida de la presó. Els dos nois s'han deixat fotografiar entre rialla i rialla quan han sortit del centre penitenciari.

El jutjat de Figueres ha deixat en llibertat provisional sense fiança els dos joves detinguts per violar una menor i gravar l'agressió en vídeo. Segons estableix la interlocutòria, existeixen "serioses contradiccions" entre les versions dels testimonis i per això han decretat la llibertat provisional dels dos acusats, Ivan A.T. i Sergio S.R., que estaven en presó provisional des del passat 23 de gener.
Els imputats no es podran acostar a la menor a menys de 150 metres de casa seva o de qualsevol lloc que freqüenti habitualment i tampoc es poden posar en contacte amb ella mentre duri el procés. També s'hauran de presentar al jutjat cada quinze dies, el dia 1 i el 15 de cada mes.

Els fets van passar la matinada del dia 19 a Roses. El jutge va dictar presó sense fiança per a tots dos com a suposats responsables d'un delicte d'agressió sexual. La menor va denunciar que un dels detinguts, al qual coneixia, se la va endur després de mantenir una conversa i va abusar sexualment d'ella mentre el seu company ho gravava amb una càmera.

La menor, també veïna de Roses, va denunciar els fets i al cap de poques hores de l'agressió els Mossos d'Esquadra van detenir els suposats agressors, que van ingressar a la presó el mateix diumenge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Òmnium rebutja amnistiar els policies investigats per les càrregues de l’1-O

girona / aiguaviva
SERVEIS

Problemes en la reparació de la fuita d’aigua que afecta el Montsià

L’Aldea
SOCIETAT

Mainat diu que el va sorprendre que la seva ex-dona trigués a trucar al SEM davant d’una hipoglucèmia

Barcelona
societat

La UdG acull un congrés centrat en la diversitat sexual a Iberoamèrica

girona
educació

Educació publica l’adjudicació de destinacions dels docents que havia endarrerit

barcelona
societat

L'Ajuntament organitza més d’una trentena d’activitats durant l’estiu

girona
SOCIETAT

Minuts de silenci a Salou i Sabadell pels feminicidis del cap de setmana

Sabadell
URBANISME

Fons Next Generation per millorar el punt de control al riu Cardener

Súria
URBANISME

Volen una moratòria de llicències urbanístiques d’un any a una trentena de solars

salt