Societat

Mor una dona a Mallorca després de ser arrossegada per les aigües d'un torrent

Una dona ha mort a la localitat de Puigpunyent (Mallorca), després de ser arrossegada per un corrent d'aigua procedent d'un torrent que s'havia desbordat a causa de les intenses pluges.

Es tracta de la primera víctima mortal registrada a Mallorca, pels efectes del temporal que afecta Balears. La dona, d'entre 30 i 40 anys, de parla anglesa, ha sortit del cotxe, on estava el seu home i un nadó, i ha mort arrossegada per la corrent d'aigua procedent del torrent Sa Rigués.

Tornado a Palma
El Centre Meteorològic de Balears ha confirmat que s'han registrat diversos tornados a la badia de Palma, Calvià i Santa Ponça, però ha advertit que és poc probable que arribin a tocar terra perquè tenen poca intensitat, amb una duració d'un o dos minuts, cosa que fa que neixin i morin al mar.

La forta tempesta que està caient a Palma ha deixat 25 litres per metre quadrat a la zona de Sa Cabaneta, en poc més de dues hora, i continua plovent.

Per això, la Direcció General d'Emergència del Govern balear ha recomanat als ciutadans que preparin una possible evacuació dels seus domicilis, davant la possibilitat que la situació meteorològica empitjori i ha demanat que es desconnecti el subministrament elèctric, el gas i l'aigua.

L'executiu balear ha advertit que només s'ha d'utilitzar el vehicle en cas imprescindible, no circular per carreteres secundàries ni creuar ponts o zones inundades.

Segons el Centre Meteorològic de Balears, es manté l'alerta taronja per Fenòmens Meteorològics Adversos a les Balears.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.