Societat

L'Ajuntament de Palma demana que la ciutat es declari zona catastròfica

Les conseqüències de la forta tempesta han afectat la capital balear deixant tres ferits greus

L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, ha demanat als ciutadans que informin a l'Ajuntament dels danys i desperfectes que ha provocat la gran tempesta que ahir va patir la capital balear.

Quan l'Ajuntament recopili tota la informació sobre els desperfectes en habitatges, mobiliari urbà i instal·lacions industrials avaluarà si es donen les condicions per sol·licitar al govern la declaració de zona catastròfica.

El consistori espera que el consell de Ministres encarregui avui mateix una avaluació sobre el danys per estudiar la concessió d'ajudes als afectats de la tempesta d'ahir que va anar acompanyada de vents de 109 quilòmetres per hora i que va ocasionar prop de 200 ferits i grans destrosses al mobiliari urbà.

Dels ferits, Calvo ha explicat que continua en estat molt greu a l'hospital de Son Dureta de Palma el vigilant de seguretat ferit a la finca de Son Espases, mentre que el conductor víctima de l'accident de tràfic múltiple a la carretera de Valldemossa està ingressat amb lesions greus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.