Societat

El govern posarà en marxa un operatiu per agilitzar les ajudes pels efectes del tornado

El ministre d'Indústria, Comerç i Turisme, Joan Clos, ha anunciat que el govern espanyol posarà en marxa a partir de la setmana que ve un operatiu, coordinat amb les administracions autonòmiques i insulars, que estructurarà el procés de sol·licitud i recepció d'ajudes per a les famílies, empreses i institucions afectades per el tornado que dijous va passar per l'illa de Mallorca.

Clos ha fet aquestes declaracions durant la visita que ha fet a l'illa acompanyat pel president de la Comunitat, Francesc Antich, concretament al Poliesportiu Municipal de Son Moix, on encara es podien observar els efectes del tornado, que va obligar a desallotjar unes 2.500 persones perquè del recinte van caure trossos de sostre i de finestres.

El ministre ha recordat que ahir el Congrés de Ministres va aprovar una línia d'ajudes per als afectats per les pluges a Andalusia, Múrcia i Balears i ha subratllat el compromís del govern espanyol d'articular "totes les actuacions necessàries per restablir la normalitat a l'illa".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.