Societat

L'impacte d'un ocell en un motor obliga un avió a tornar al Prat

Aviació

Un avió de la companyia Clickair que cobria el trajecte Barcelona-Ljubljana (Eslovènia) ha hagut de tornar aquesta tarda a l'aeroport del Prat després de patir l'impacte d'un ocell en un dels motors durant l'enlairament.

L'aparell, que s'havia enlairat a les 14.16 hores de Barcelona, ha hagut de donar mitja volta quan amb prou feines portava uns minuts de vol després que el comandant detectés una vibració "anòmala" en el motor, segons ha explicat a Efe un portaveu de la companyia aèria de baix cost.

Aterratge "amb normalitat"

Després de demanar pista, el pilot ha aterrat "amb normalitat" a l'aeroport barceloní, on el personal d'AENA ha corroborat que el problema en el motor ha estat a causa del xoc amb un ocell, les restes del qual estan sent analitzades per determinar de quina espècie es tracta.

Malgrat que l'aterratge s'ha realitzat sense incidències i no ha estat una maniobra d'emergència, una desena dels 174 passatgers que volaven a l'avió han decidit quedar-se a terra.

La resta, uns 165 viatgers, han estat reubicats en un altre avió de Clickair procedent de Roma (Itàlia). Una hora i mitja després, el passatge ha pres el vol de nou i sense problemes de l'aeroport del Prat rumb a Ljubljana.

Protesta dels pilots de Ryanair

Per la seva banda, un grup de pilots de l'aerolínia Ryanair han denunciat que la seva companyia els raciona la seva reserva de combustible de seguretat per estalviar despeses, tal com ha informat aquest diumenge The Sunday Times.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.