Societat

SOCIETAT

L’alcaldessa de Granollers defensa el model de festa major i el desvincula del taller de còctels Molotov

L’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, ha sortit al pas de la polèmica generada pel taller de còctels Molotov organitzat per un grup de la colla dels Blaus a la festa major. Barnusell l’ha qualificat d“aïllat” i “desafortunat” i que no va en la línia de com el consistori entén la festa. A través de la lectura d’un comunicat, ha deixat clar que es tracta d’un sol acte en un programa amb més de 250 activitats que “en cap cas pot posar en qüestió el nostre model de festa major”. Un model d’”èxit”, ha afegit, que és referent al país. Barnusell ha posat en valor la feina dels cossos de seguretat a la ciutat, especialment durant la festa major, i ha recordat que Granollers defensa, “per sobre de tot”, valors com la pau i el respecte.

Barnusell ha recordat que la festa major de Granollers s’ha d’entendre des de la seva “singularitat” que també es demostra en la seva organització, on dues colles, els Blaus i els Blancs, entitats i ajuntament, treballen de manera independet. Per últim. Barnusell ha recordat que Granollers és “per sobre de tot i indiscutiblement” una ciutat que defensa els valors de la pau, el respecte, la convivència, el diàleg i les aliances.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia