Societat

Spanair cancel·la 19 vols en un dia per "motius operacionals"

Onada de cancel·lacions de vols d'Spanair per segon dia consecutiu. Si aquest dilluns van ser sis les sortides anul·lades, aquest dimarts han sigut 19, 8 de les quals a Barajas. Segons fonts de la companyia, els motius de les cancel·lacions són "operacionals", per protegir "la puntualitat i la qualitat del servei".

Les mateixes fonts han indicat que la decisió ja es va prendre dilluns per "alleugerir el programa de vols", de manera que s'ha aconseguit que els 309 vols que finalment han operat hagin sortit amb una puntualitat del 99%. Moltes de les cancel·lacions, 8, s'han fet a Barajas, i han afectats vols amb destinació a Munic, Barcelona, Eivissa, Alacant, Las Palmas, Palma i Maó.

Els arguments de la companyia, però, no convencen el sindicat CCOO, que ha atribuït les anul·lacions a un increment sobtat de les precaucions de la companyia després de la tragèdia de fa una setmana. Pel portaveu de la federació de comunicació i transports del sindicat, Javier Jiménez, hi ha una "sobrevigilància" a causa del temor causat per l'accident de Barajas, en el qual van morir 154 persones. Per Jiménez,  aquesta reacció és "normal". "És com si tens un accident de cotxe. Durant els 15 dies següents extremes les precaucions", ha al·legat.

 

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.