Política

Álvarez compareix al Congrés per parlar de l'accident de Barajas

Sinistre aeri

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, explicarà aquest divendres a la tarda davant la comissió de Foment del Congrés dels Diputats la cronologia de l'accident del MD-82 de Spanair del 20 d'agost, que va causar la mort de 154 persones, i de quina va ser la resposta dels serveis d'emergència de l'aeroport de Barajas.

Fonts de Foment han indicat que la ministra centrarà la seva intervenció en parlar de com es porten a terme les inspeccions dels avions que operen a l'Estat, tant de les companyies estatals com de les estrangeres que s'enlairen i aterren als aeroports.

La ministra es referirà també a quin és el sistema de control d'aquestes inspeccions, quina és l'aplicació de la normativa europea, i es referirà en particular a les realitzades a la companyia Spanair.

Amb tot, la ministra no oferirà dades sobre la situació en què es troba la investigació oberta per la comissió d'investigació d'accidents i incidents d'aviació civil, encara que si explicarà sobre com actua aquest organisme creat el 1974 i que depèn d'Aviació Civil, de qui es va separar el 1988 mantenint-se adscrita com a organisme independent del ministeri de Foment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.