Política

Álvarez assegura que la veritat de l'accident se sabrà "pel jutge i la comissió d'investigació"

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha afirmat avui que la veritat de les causes de l'accident de l'avió de Spanair el 20 d'agost a Barajas se sabrà "pel jutge i la comissió d'investigació".

En la sessió de control del govern espanyol que se celebra al Congrés, la ministra ha respost dues preguntes formulades pel Partit Popular sobre la investigació de l'accident i les filtracions als mitjans de comunicació.

La diputada del PP Carmen Guerra ha acusat la ministra de tenir un "discurs mesquí" en la seva compareixença, fa uns dies, davant la comissió de Foment del Congrés, per dedicar quinze minuts a parlar de l'accident i 45 a dir "que ho fa molt bé". El moment de màxima tensió s'ha viscut quan han responsabilitzat Álvarez de les filtracions als mitjans de comunicació de les investigacions de la comissió: les converses en la torre de control i les imatges de l'accident que estaven en mans d'AENA. Álvarez ha amenaçat els membres del PP de portar-los als tribunals si sostenen aquesta acusació "sense proves".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.